2019-09-15 06:55:00
Nehoda v obci Lada
Nehoda v obci Lada
Zdroj: KR PZ Prešov

Vodiča Mondea zastavila až tretia prekážka, bol silný vďaka „posile“

15. septembra – Opäť ten istý a známy spolujazdec – alkohol, hral hlavnú rolu.

      Vodič osobného vozidla v obci Lada, okres Prešov počas svojej jazdy neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, no hlavne v stave, v akom sa nachádzal, ani nemal sadnúť za volant auta.

      Polícia už obvinila 33-ročného Pavla z Prešova z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informovala o tom vo štvrtok hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Zdroj: KR PZ Prešov

      „V utorok (10. 9.) podvečer viedol osobné vozidlo značky Ford Mondeo v obci Lada. V zákrute s ním zišiel z cesty, pričom narazil do oplotenia rodinného domu a následne do dopravného značenia. V jazde pokračoval ďalej, prešiel do protismeru, kde narazil do brány rodinného domu.

Zdroj: KR PZ Prešov
Zdroj: KR PZ Prešov

      Policajná hliadka z Kapušian po príchode na miesto muža podrobila dychovej skúške, jej výsledok bol pozitívny, dosiahol hodnotu 1,23 miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu, čo predstavuje 2,56 promile,“ uviedla Ligdayová s tým, že lustráciou bolo zistené, že spomínaný vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do februára 2023.

      Škoda na oplotení pozemku, rodinného domu a dopravného značenia vznikla vo výške 800 Eur a škoda na vozidle vo výške 1000 Eur. Muža umiestnili do cely policajného zaistenia.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Prešov

Komentáre k článku


Stream naživo