2019-09-11 06:10:00
Nehoda Veľké Bierovce
Nehoda Veľké Bierovce
Zdroj: KR PZ Trenčín

Vodič Mitsubishi neprežil zrážku s nákladným autom

11. septembra – Tragická nehoda sa stala vo štvrtok (4.9.) krátko pred 03:00 v katastri obce Veľké Bierovce v okrese Trenčín.

      Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 53-ročný vodič Mitsubishi Pajero prešiel z nezistených príčin do protismeru a čelne sa zrazil s protiidúcim nákladným autom.

      Vodič vo veku 53 rokov na Mitsubishi Pajero prešiel z nezistených príčin do protismeru a čelne sa zrazil s protiidúcim nákladným autom. Vodič osobného auta zomrel na mieste. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Zdroj: KR PZ Trenčín

Dopravné nehody v Trenčianskom kraji si tento rok vyžiadali 19 ľudských životov

      Na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa v minulom týždni stalo 36 dopravných nehôd. O život pri nich prišiel jeden človek, tri osoby utrpeli ťažké zranenia. Informoval o tom odbor dopravnej polície Prezídia Policajného zboru. 

      Od začiatku roka do 8. septembra sa na cestách TSK stalo 915 dopravných nehôd (medziročný nárast o 16). Zomrelo pri nich 19 ľudí, čo je o päť menej, ako v rovnakom období minulého roku. Ťažké zranenia utrpelo 44 osôb (medziročný pokles o 34).

      Na slovenských cestách sa od začiatku roka stalo 9167 dopravných nehôd. Zomrelo pri nich 152 ľudí, čo je o dvoch viac, ako v rovnakom období roku 2018. Najviac obetí si tento rok vyžiadali cesty Košického kraja, kde pri dopravných nehodách zomrelo už 25 ľudí. Najmenej obetí – 13, majú cesty Prešovského kraja.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: SITA, KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo