2019-08-31 06:55:00
Motocyklista prišiel o ruku
Motocyklista prišiel o ruku
Zdroj: KR PZ Nitra

Pri nehode prišiel motocyklista o ruku, ďalší sa ťažko zranil

31. augusta – Polícia v Leviciach vyšetruje okolnosti vážnej dopravnej nehody.

      V stredu 28.8.2019 v podvečer prechádzal 41 ročný muž na motocykli v Leviciach cez križovatku pri obchodnom centre a benzínovom čerpadle. Pravdepodobne však neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zišiel s motorkou na nerovný povrch cesty.

      S nestabilným motocyklom potom narazil do zvodidiel. Náraz si vyžiadal krutú daň, motorkárovi amputovalo ľavú ruku. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča motocykla bude známa po vykonaní laboratórnej skúšky z odobratej krvnej vzorky. Polícia okolnosti tejto nehody a mieru jej zavinenia vyšetruje.

Zdroj: KR PZ Nitra

      Ako po niekoľkých hodinách oznámila Polícia Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra na sociálnej sieti, motocyklista následkom nehody podľahol.

 

Po návšteve pneuservisu a výmene pneumatík dostal šmyk

      27-ročný motocyklista, ktorý si dal na motorku nové pneumatiky, dostal v pondelok (26.8.) šmyk pri naklápaní v prudkej pravotočivej zákrute v Košickom kraji. Motocykel spadol na vozovku, šmykom sa dostal na ľavý okraj cesty, a zastavil sa až v lesnom poraste.

      Ako informovalo KR PZ Košice na sociálnej sieti, motocyklista podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia. Preto ho záchranárskym vrtuľníkom previezli do nemocnice a hospitalizovali na Jednotke Intezívnej Starostlivosti. Dychová skúška, ktorej sa podrobil, nepotvrdila prítomnosť alkoholu v dychu.

Môžete si pozrieť video, ktoré nakrútili policajti po tejto nehode, aby ju zdokumentovali.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Nitra, KR PZ Košice

Komentáre k článku


Stream naživo