2017-12-23 13:55:00
Lancia na Vianoce
Lancia vozí na Vianoce darčeky
Zdroj: The Girardo & Co.

VIDEO: Pre darčeky štýlovo - opäť na Lancii, teraz s asistenciou...

Ako štýlovo odviezť vianočné darčeky? Potrebujete k tomu aspoň jednu slávnu Lanciu, ale ešte aj niečo navyše.

Vianočné sviatky sú už za dverami. Mnohí sú nepoučiteľní a ešte na poslednú chvíľu zháňajú vhodné darčeky pre svojich blízkych. Ak by ste chceli pri nákupoch vyzerať naozaj štýlovo, riešením je napríklad nejaké pekné talianske auto. Čo tak napríklad Lancia?

Vlani zverejnené video s Lanciou 037, ktorá išla po vianočný stromček, zaznamenalo taký úspech, že tento rok nadväzuje ďalšie. Nie je v ňom iba jedna Lancia, tentoraz sú talianske autá dokonca hneď dve!

Video zverejnila spoločnosť Girard & Co, ktorá sa zameriava na rekonštrukciu a na predaj historických vozidiel. Týmto dielom tak nadväzuje na vlani zverejnené video, v ktorej Lancia 037 vyrazila pre vianočný stromček. Bolo natoľko úspešné, že sa firma rozhodla naň nadviazať. Dobre urobila, lebo treba povedať, že je na čo sa pozerať aj tentoraz. Pokračovanie skutočne stojí za to!

Ak by ste sa rozhodli aj vy pre auto tejto značky, starostlivo zvážte svoj výber. Na tomto videu je totiž jasné, že do Lancie 037 sa veľa darčekov nezmestí. A nepomôže ani to, keď si zavoláte kamaráta s Lanciou Delta HF Integrale. Alfu Romeo Giulia síce predbehne, vie predviesť pár efektných šmykov, ale odkladacích priestorov má tiež málo. Ešte že bolo vo flotile rely tíme Lancia aj jedno praktické auto, do ktorého sa zmestí aj nejaký náklad!


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: The Girardo & Co.

Komentáre k článku


Stream naživo