2017-08-21 13:30:00
Palica vs plechovica
Palica vs plechovica

VIDEO: Pokus o prepadnutie v štýle ruského vidieku. Čo by ste spravili vy?

Videá z palubných kamier vozidiel z Ruska opäť priniesli pútavý príbeh. Nazýva sa pokus o prepadnutie.

„Bohu dušu a mne dukáty!“ tak sa prepadávalo kedysi. V tomto prípade to ale bolo skôr „Bohu dušu a mne tvoju Ladu!“

Internetom sa šíri videjko z konca júla tohto roka. Dvojica mladých mužov sa na nespevnenej vidieckej ceste pokúsila prepadnúť/olúpiť pasažierov automobilu za pomoci baseballovej palice a inej, celkom obyčajnej drevenej palice... Robili čo mohli, aby posádku automobilu presvedčili, aby vystúpili z auta. Člen posádky márne poukazoval na palubnú kameru – že je to tam všetko nahrané. Mladíci bez obáv o odhalenie vlastnej identity pokračovali v nepresvedčivom presviedčaní a vyhrážaní sa poškodením automobilu.

Ich snaha auto nepoškodiť (aby ho prípadne ľahšie predali ďalej) je až komická. Ak teda nie je komické všetko ostatné. Výsledkom opatrného prepadu bolo, že sa muži postavili automobilu iba vlastnými telami. Ako tento pikantný incident napokon dopadol nechám na videu. Otázka ale znie jasne. Ako by ste sa v takomto prípade zachovali vy?

Mimochodom, v diskusii pod článkom sa vyskytol aj názor, že chlapci strážili úrodu pred zlodejmi. Verzia s pokusom o "preclenie" prejazdu sa zdá byť pravdepodobnejšia. 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo