2017-07-13 04:15:00
Nakladanie motocykla na pick-up
Nakladanie motocykla na pick-up

VIDEO: Ako dostať motocykel na korbu auta...

Prepraviť motocykel na korbe vozidla triedy pick-up nie je nemožné.

Dostať ho tam však môže byť vážnejšie, ako sa zdá. Vytlačiť ho do výšky je dosť ťažké. Poviete si, že ak je motocykel pojazdný, nemôže byť problém „vyšplhať“ sa s ním po nájazdovej rampe. No práve v tom sa skrýva zrada rôznych „zaručených“ riešení.

Začnime celkom jednoduchým riešením a návodom, takzvane „na pána“. Treba na to „trocha“ zručnosti, cviku, správnu motorku a ešte správnejší grif – teda vedieť, ako na to. Na prvý pohľad je to  celkom jednoduché a okrem motorky, správneho jazdca a správne nastavenej rampy potrebujeme pristavený pick-up. To je vlastne všetko. Základné súčasti sú pohromade, stačí dobre zamiešať a... ale načo slová, pozrite si video:

Dá sa to tak, ale aj trocha inak. V tom druhom prípade by mali radosť Pat a Mat. Lebo sa zdá, že niekedy sa podarí napriek všetkým vysvetľovaniam pokoriť zákony fyziky. Alebo je to skôr riešenie hodné pre adeptov na Darwinovu cenu? Nebudeme chodiť okolo horúcej kaše – pozrite sa, ako sa dá pomerne náročné „naloženie“ motocykla na pick up úplne a dokonale „zhovädiť“ nerešpektovaním použitia plynu, ale hlavne  brzdy...

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo