2016-11-19 04:00:00
Benzín za bikiny
Benzín za bikiny

VIDEO: Ako získať benzín zadarmo? Treba sa vyzliecť do bikín!

Fakt netušíme, komu v hlave skrsol takýto nápad a prečo práve v lete a nie až teraz v zime.

Zabudnite na to, že by to bola akcia na Floride, či v slnečnej Kalifornii! Na benzínky jazdili dievčatá len v bikinách v celkom iných končinách sveta. Napríklad v ruskej Samare...

Leto pomaly vrcholilo, keď 23. júla vyhlásila čerpacia stanica zo siete Olvi zaujímavú akciu. Dievčatá v plavkách a v lodičkách, ktoré si samé natankovali a potom prišli k pokladni, kde zahlásili – Doplna!, mohli odísť s plnou nádržou paliva.

Kto by v tej chvíli nechcel byť pupmpárom! Veď si to len predstavte - pri stojane na čerpacej stanici zastavovalo auto za autom, z ktorých vystupovali krásavice iba v bikinách a v lodičkách. No, krásavice....

Ak si pozorne pozriete video, zistíte, že to boli nielen modelky. Dokonca sa tam objavili aj „štrajkokazi“ – chlapi, ktorí neváhali na seba natiahnuť bikiny a obuť si topánky na vysokých opätkoch.

Dievčat prišlo naozaj dosť veľa, ako vidno aj z priloženého videa. Niektoré však neboli za volantom, ale ako spolujazdkyne svojich partnerov a priateľov. Čo sa to stalo? Veď toto sa nestáva ani v amerických filmoch, nieto ešte reálne v živote. Napriek tomu to bola pravda a skutočnosť. Čerpacia stanica si tak urobila nielen skvelú reklamu a zaujímavé promo. Jej meno budú mať na pamäti mnohí – veď čo, keby náhodou takú akciu opäť zopakovali? Alebo, že by niekto skúsil niečo podobné aj u nás?

Kým by sa niektorá čerpacia stanica „spamätala“ u nás, medzičasom 4. augusta podobnú akciu vymysleli aj v Tatarstane – v mestách Naberežnyje Čelny, Aľmetevsk a Elabug. „Odkukali“ podobné podmienky. Akurát bol objem paliva limitovaný na 30 litrov. A opäť sa okrem žien objavili aj muži, ktorým stálo za to obliecť sa do plaviek a obuť do lodičiek, aby získali zadarmo benzín do svojich áut... Treba povedať, že „obkukávačov“ bolo tentoraz viac, ako tankujúcich.

Komentáre k článku


Stream naživo