2016-09-08 06:50:00
Putinov vodič neprežil nehodu
Putinov vodič neprežil nehodu

VIDEO: Vodič z Putinovej flotily po ťažkej havárii nehodu neprežil

Obľúbený Putinov vodič zomrel po tom, ako sa čelne zrazil s protiidúcim Mercedesom.

Na moskovskom Kutuzovovom prospekte sa minulý týždeň, v piatok 2. septembra stala tragická dopravná nehoda. Na pomery Moskvy, či skôr ruských ciest pomerne bohužiaľ pomerne bežná dopravná nehoda však vyvolala pozornosť médií.

Obeťou nehody sa stal obľúbený a vraj najlepší vodič ruského prezidenta Putina. Jeho BMW sedmičkového radu z vládnej flotily išlo v krajnom ľavom pruhu po širokánskej triede, ktorá má šesť dopravných prúdov v každom smere a ešte široké krajnice. V strede však nie sú fyzicky oddelené. Je tam iba čiarami vyznačený stredový deliaci pás. Do cesty mu zrazu vošiel Mercedes-Benz CLS. Jeho vodič stratil kontrolu pri značnej rýchlosti. Podľa údajov spravodajských televízií Ruska to bolo až 120 kilometrov za hodinu.

Auto prešlo do protismeru a došlo k čelnému stretu. Po náraze sa Mercedes roztočil na ceste, BMW zostalo stáť takmer na mieste. Aj to zrejme malo za následok, že hoci 38 ročný vinník nehody prežil a s ťažkými zraneniami ho previezli do nemocnice, vraj najlepší vodič prezidenta Putina zomrel na mieste nehody.

Vinníka nehody ochránila okrem Mercedesa aj zrejme nutná dávka šťastia, lebo náraz sa rozložil práve na rotáciu auta. Ruské úrady meno vodičov neuviedli, konštatovali len, že vodič BMW pracoval ako oficiálny vodič viac ako 40 rokov. Smutný koniec kariéry pri nehode, ktorú zapríčinil niekto iný...

V spravodajskom príspevku kanála Rossija 24 sa objavili zábery, ktoré dokazujú, že Mercedes išiel naozaj rýchlo a prešiel cez stredový deliaci pás oveľa skôr, ako narazil do BMW:

Jozef Vydra
ZDROJ: Россия24

Komentáre k článku


Stream naživo