2016-06-12 12:50:00
Motocyklista mal z pekla
Motocyklista mal z pekla šťastie

VIDEO: Toľko šťastia v Rusku môžete mať len raz v živote

Motorkár sa doslova znova narodil! Ak sa sťažujete na nedostatok šťastia, vybral si ho aj za vás...

Asi sme už každý za volantom alebo riadidlami zažili situácie, kedy to celé bolo, ako sa vraví o chlp. Práve ten povestný mal k dobru motocyklista – ako správne tušíte, bolo to zasa na ruských cestách. Tentoraz kdesi pri Rostove na Done. Je to ďalší prípad, akých je v Rusku viac ako dosť. Nech vás nepomýli dátum uvedený vo videu – zrejme bol len zle nastavený. Veď ako by mohlo byť v uvedených zemepisných šírkach tak krásne počasie začiatkom januára. Vtedy sa v Rusku na motorkách zväčša nejazdí...

No ale k veci - doslova milimetre chýbali, aby aj motorkára zmietlo z cesty protiidúce auto. Takto to schytalo SUV, do ktorého narazil vodič z protismeru, keď predbiehal iné auto vo svojom jazdnom pruhu. Biliardovým spôsobom vyrazil z cesty biele SUV, ktoré práve tesne predtým predbehlo motocyklistu.

Motorkár sa síce vyhol situácii, keď už nemusel byť ani so spolujazdcom medzi živými, ale bola to skôr náhoda, bez jeho pričinenia. Nestačil totiž ani zareagovať, všetko sa udialo okolo neho príliš rýchlo. Dokonca ani nezastal – buď bol v šoku, alebo sa chcel vyhnúť vysvetľovaniu, čo sa to vlastne stalo. No zastaviť mal – pomáhať cestujúcim z havarovaných vozidiel. Ktovie, ako dopadli posádky oboch áut – biele SUV v pravej časti obrazu zmizlo v kúdoloch prachu, no vidno, že sa prevrátilo cez strechu, protiidúci sedan zmizol po náraze celkom zo zorného poľa kamery.

Keď si znova a znova pozriete celý záznam, zistíte, že neznámy motorkár na záberoch mal naozaj poriadne šťastie. Teraz už len treba rozlúštiť, či to bolo z pekla šťastie, alebo naopak stáli pri ňom všetci svätí... Čo si myslíte vy?

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo