2016-03-10 15:00:00
Ženeva – súhrn noviniek
Ženeva – súhrn noviniek
Zdroj: salon-auto.ch

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – vybrať si je niekedy ťažká voľba

Ak máte jedinú ožehlenú košeľu, či blúzku, výber je jednoznačný.

Horšie to dopadne, ak ich v skrini máte oveľa viac. Najlepším riešením pri výbere je dostať vylučovacou metódou do konečného finále poslednú dvojku. Medzi dvoma kandidátmi sa už rozhoduje oveľa jednoduchšie.

Takto dajako vnímajú tvorcovia videoreportáží zo ženevského autosalónu aj dnešné časti. V prvom prípade je na výber medzi 675 a 570. Nie koňmi, ani Newtonmetrami, ba dokonca ani kilowattmi. O čo ide zistíte hneď, keď si pozriete prvú reportáž. Iba napoviem – McLaren.

A zase to bude o preferenciách. Presnejšie o tom, čo potrebujete viac.Či sedan, alebo kombi verziu. Základom je Tipo. Nové Tipo od Fiatu, ktoré chce (a asi sa mu to podarí) narobiť po dlhom čase vietor medzi konkurenciou. Kto by to bol na Fiat povedal? Už ho asi väčšina odpisovala – a ajhľa!

V tretej reportáži síce nepôjde celkom o výber spomedzi dvoch možností, ale vyberať si treba. Kľúčom je v tomto prípade komfort. No a pri ňom nemožno myslieť na nič iné, ako na... komfort.

Vedeli ste, že stále častejšie už nemáme poriadne na výber v prípade prevodoviek? Čoraz viac áut a čoraz častejšie prichádza s automatickou prevodovkou. Klasika je pomaly na vymretie a za jej existenciu v aute sa asi budú platiť poriadne príplatky. Pokrok sa zastaviť nedá, no ktovie, či je toto jediné správne riešenie...

Ale netrápte sa, ešte čosi z mechanických prevodoviek zostalo. Tak sa pekne usaďte a sledujte dnešnú „nakladačku“ v podobe štyroch reportáží. Príjemné sledovanie:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo