2016-01-28 12:40:00
Petter Solberg vydesil spolujazdcov
Petter Solberg vydesil spolujazdcov

VIDEO: Maskovaný pretekár predstieral poruchu nového auta

„Niečo sa mi na tom zvuku nezdá“, volal asistenčné služby 80 ročný nervózny starček.

Keď prišli technici na miesto, nikto z nich netušil, že sa pod maskou skrýva pretekárska legenda a majster sveta v rely z roku 2003. 41 ročný Petter Solberg ukázal nečakané herecké schopnosti. Výborne zahral trocha nervózneho starčeka v dvojnásobnom veku, ktorému sa niečo nepozdáva na jeho aute.

Solberg prezlečený za starého pána nepôsobil práve istým dojmom ani stojac pri aute a už vôbec nie za volantom nadupaného kombíka. Prešedivený starý pán sa totiž nemôže veľmi hýbať a ešte sa mu k tomu všetkému aj trocha trasú ruky aj hlas. Najprv technikom popísal problém, potom jedného dokonca požiadal, aby sa vyzul, keď nastupuje do jeho nového auta, aby mu nepošliapal nové koberčeky a nakoniec sa rozhodol predviesť im „problém“, ktorý vlastne neexistoval.

Potom ich však poriadne ohúril. K svojej hereckej etude dokonca pridal aj rozhorčenie, keď ho „náhodný okoloidúci“ chodec upozornil, aby sa upokojil a na parkovisku nejazdil ako blázon. Pohádal sa s ním a nechal sa poriadne „vytočiť“. Aj motor svojho auta, kde sa mu vraj čosi nepozdáva na zvuku. Nórsky pretekár maskovaný za starého pána tak vydesil jedného z technikov, že ten mu utiekol z auta. Keď si pozriete video, pochopíte prečo... Stačí keď uvedieme, že hoci to bolo kombi, auto je Mercedes C 63 AMG. Ten nemá problém s výkonom. Ani Petter Solberg nie, To však netušili technici, ktorí prišli na výjazd v rámci asistenčnej služby pomôcť s problémom cholerickému staršiemu mužovi.

Všetkým však ukáže, čo naozaj dokáže a ako sa má jazdiť s najostrejším Mercedesom C. Vo videu uvidíte kvíliace pneumatiky, drifty a pár ďalších vylomenín, ktoré si pripravil na svojich spolujazdcov aj okoloidúcich.

Myšlienka je to celkom jednoduchá a hoci nie je originálna, môže pobaviť. Zdá sa nám však, že podobné „hlúposti“ bude Petter Solberg možno stvárať, aj keď bude mať naozaj tých 80 rokov. Lenže na rozdiel od tých, ktorí sa o to pokúšajú, Petter Solberg, majster sveta WRC, matador rely a relykrosu naozaj ovláda volant majstrovsky a chudáci spolujazdci sa nestačia čudovať, čo sa to deje. Rozuzlenie záhady prináša úsmev každému zo zúčastnených...

Ozaj, ako by ste asi reagovali vy, keby ste boli na mieste technikov asistenčných služieb?

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo