2015-12-14 09:10:00
Goodyear a Juventus
Goodyear a Juventus
Zdroj: GoodYear

Goodyear a Juventus nakrútili nové video, hlavná je bezpečnosť

Futbal a pneumatiky – majú niečo spoločné? Neverili by ste asi, ale áno!

Rovnako ako pre autá, je aj pre futbalistov dôležité, čo majú obuté. A s tým súvisí aj bezpečnosť – na cestách, aj na trávniku. Spoločnosť Goodyear a futbalový klub Juventus, ktoré spája mnohoročné partnerstvo, spojili znova sily a pripravili krátke video. V hlavnej úlohe sú štyri hviezdy Juventusu - Anderson Hernanes, Sami Khedir, Norbert Murara Net a Stefan Sturar. Už vlani spolu vytvorili video Vydajte sa na cestu len so správnym obutím, v ktorom upozorňujú na význam či už vhodného obutia, ako aj vhodných pneumatík.

Posolstvo najnovšieho videa opäť stelesňuje slogan spoločnosti Goodyear „Made to Feel Good“ v humornej a odľahčenej podobe. Nachádza analógiu medzi bezpečnosťou na ihrisku a bezpečnosťou na ceste. Rovnako tak, ako si Juventus robí starosti o bezpečnosť svojich hráčov, Goodyear sa zase stará o bezpečnosť svojich vodičov. Správne pneumatiky prispievajú k zvýšeniu bezpečnosti, pohodlia a k optimálnej výkonnosti, hlavne s blížiacou sa zimou.

Sme hrdí na to, že znovu spolupracujeme s takým prestížnym klubom, ako je Juventus, aby sme mohli upozorniť na kľúčový prvok našich výrobkov. Bezpečnosť bola pre Goodyear vždy zásadnou témou, čo zdôrazňuje aj video s majstrami z Juventusu,“ povedal Matteo Castelli, riaditeľ marketingu osobných pneumatík Goodyear v Taliansku.

Zdroj: GoodYear
Zdroj: Juventus.com

Video, ktoré sa natáčalo vo výcvikovom centre Juventusu, sa vysielalo v premiére 10. decembra v dvoch dĺžkových verziách – 90 a 110 sekúnd. Vy si máte možnosť pozrieť z nich tú dlhšiu verziu...

 

A máme pre vás k dispozícii aj obrázky spoza scény – teda z prípravy a nakrúcania totho spotu:

Partnerstvo spoločnosti Goodyear a klubu Juventus zahŕňa i reklamné kanály, ako napríklad LED tabule po bokoch ihriska, logá na ochodzách tribún a spolupráca digitálnych a sociálnych sieti oboch spoločností.

Je pritom zaujímavé, že práve Jzuventus je známy spoluprácou v priebehu rokov s rôznymi sponzormi, jedným z nich bola napríklad aj značka Jeep:

Zdroj: Juventus.com

Jozef Vydra
ZDROJ: GoodYear

Komentáre k článku


Stream naživo