2015-05-31 13:49:20
Lamborghini Gallardo s prívesom
Lamborghini Gallardo s prívesom
Zdroj: Canal Vie

VIDEO: Chcete zaujať? Zapriahnite za Lamborghini príves...

Fantázii sa medze nekladú. Na ťahanie ťažkého nákladu sa dá použiť aj netradičné auto.

Asi budete súhlasiť, že nie práve jazdné vlastnosti sú pre mnoho majiteľov superšportových áut na prvom mieste. Ide v prvom rade o prestíž, pocit vlastniť niečo výnimočné, alebo mať pocit istej nadradenosti. Nájdu sa ale aj takí, ktorým nejde ani o jedno.

Napadlo by vám napríklad, že Lamborghini Gallardo môže poslúžiť aj pri rekonštrukcii domu? Ak potrebujete auto, ktorým by ste sa buď presťahovali, alebo ešte lepšie odviezli stavebný materiál, pokojne to môže byť aj také „obyčajné a tuctové“ Lamborghini. Priznajte sa, vám by napadlo, že by ste na Lamborghini Gallardo pripevnili strešný nosič, pripojili príves a išli nakupovať do stavebnín?

S nejakým pick-upom možno hej, ale so superšportom? Predpokladáme, že asi nie, ale s takýmto úkazom sa mohli ľudia naozaj stretnúť. Nešlo iba o to, ako vzbudiť pozornosť. Hoci čím bláznivejšia kombinácia, tým väčšia je istota, že sa za zvláštnou kombináciou obzrie viac ľudí.  Lebo stretnúť dnes v uliciach niektorých áut superšportové auto nie je žiadny problém. Čím ich je viac, tým sa stávajú „neviditeľnejšími“.

Zdroj: Canal Vie

Ako teda získať pozornosť? Nuž, vymyslieť treba niečo bláznivé, alebo stačí, že použijete na prvý pohľad nemožné riešenie. Napríklad, viete si predstaviť, akú pozornosť vzbudí také Gallardo s prívesným vozíkom a strešným nosičom plným stavebného materiálu?  Vyskúšali to v kanadskom Montreale.

Nejde však o to, že by vodič skúšal novú alternatívu k svojmu obrovskému picku-upu. Súprava totiž slúžila na propagáciu nového programu pre domácich majstrov. Reklamná kampaň pobeží v kanadskej televízii. Celé to vyzerá mierne komicky a veľmi nepravdepodobne, ale to bol zámer tvorcov, ktorí sa úlohy, ako zaujať, zhostili so cťou. Klobúk dole, ako nenásilne, nenápadne a pritom zaujímavo dokázali odprezentovať posolstvo veľmi netradičnou formou reklamy...

Zdroj: Canal Vie
Zdroj: Canal Vie

Tajomstvo je teda prezradené, ale treba povedať, že netradičná kombinácia naozaj poslúžila tomu, na čo bola určená – vzbudiť pozornosť a zaujať. No podarilo sa a táto netradičná jazdná súprava naozaj budila pozornosť ľudí na uliciach. Možno dobrý nápad pre tých z vás, ktorí budú potrebovať odprezentovať nejakú novú službu, či projekt. Určite sa bude dať ešte „vyšperkovať“ niečím typicky slovenským. Len najprv treba vyriešiť dilemu: kde vziať (na) to Gallardo...

Komentáre k článku


Stream naživo