2015-04-12 04:21:10
Požiar zničil dealerstvo v
Požiar zničil dealerstvo v juhokórejskom Busane
Zdroj: RT

VIDEO: Vo veľkom dealerstve bolo skoro 600 áut, potom prišiel požiar...

V juhokórejskom Busane sa odohrala automobilová skaza obrích rozmerov.

Tamojšieho, na naše pomery netradične veľkého predajcu áut, postihol veľký požiar. Okrem škody na skladovacích a predajných priestoroch padlo za obeť ničivému živlu aj takmer 600 áut. Sú na odpis.

Ak patríte k fanúšikom áut a všetkého na štyroch kolesách, buď poriadne zatajte dych, alebo si radšej ani nepozrite priložené videá, ktoré dokumentujú peklo, ktoré sa rozpútalo pri hromadnom požiari áut.

Hoci obrázky z miesta deja vyzerajú hrozne, našťastie sa okrem materiálnej škody nikomu nič iné nestalo. Celý incident sa zaobišiel bez zranení, či inej ujmy na zdraví. Teda o zdraví majiteľa dealerstva síce vážne pochybujeme, ale skaza si okrem áut nevybrala žiadnu inú daň.

V kórejskom Busane pri tomto požiari prakticky do základov zhorela budova tamojšieho veľkého predajcu áut. Pekelný žiar pripravil „o život“ približne 570 áut a len pár áut z vyše 600 skladovaných áut čaká niečo iné ako cesta na šrotovisko. Príčiny požiaru nie sú známe, pritom toto ohnivé peklo sa pokúšalo zastaviť sto osádok hasičských áut, ktoré sa postupne zišli v mieste požiaru.

Pozrite sa, čo sa v Busane dialo a ako to nakoniec dopadlo. Len pripomíname, že všetci z 200 evakuovaných ľudí a stoviek zasahujúcich hasičov prežili všetko v zdraví. Škoda len na nehnuteľnom majetku sa však odhaduje na 2 milióny 840 000 eur. Kompletne zničené autá však pridajú k tejto sume ešte pekných pár miliónov navyše...

 

 

Jozef Vydra
ZDROJ: carscoops.com, autoevoliution.com

Komentáre k článku


Stream naživo