2015-01-21 10:45:00
Nehoda na I-95 pri
Nehoda na I-95 pri New Jersey

VIDEO: Neovládateľný kamión sa rútil na vodiča, ten ani brvou nemihol

Aký je rozdiel medzi nezáujmom a ľahostajnosťou? „Neviem... a je mi to jedno."

Nuž v tomto prípade takýto minidialóg nenastal. Čo by sa možno dalo nazvať pevnými nervami, bol možno chybný úsudok. No nech je ako chce, vodič auta sa zachoval neuveriteľne a aj v situácii, keď sa na zľadovatenej ceste pokrytej „čiernym ľadom“ rútil na jeho auto kamión, pokračoval autor záznamu z diaľnice v blízkosti amerického New Jersey v nakrúcaní udalostí na svoj mobil. Bez toho by sme sa ťažko dozvedeli, ako to celé dopadlo. No a veru dopadlo!

Možno to znie paradoxne, ale aj u nás dokáže v tomto období, kedy by mali panovať silné mrazy, prekvapiť vodičov na ceste sneh. A čo horšie, aj poľadovica, či takzvaný čierny ľad – o tom si povieme niečo zajtra. Nuž nezabudnite rátať so zamrznutou cestou napriek tomu, že včera bolo napríklad 8, či 9 stupňov Celzia nad nulou...

Že sa dá havarovať na ceste, ktorá nenasvedčuje tomu, že je hladká ako klzisko, nás presvedčí vodič kamiónu, ktorý nakrútil jeden z vodičov v USA na diaľnici I-95 v blízkosti New Jersey. Zaujímavé je, že hoci sa na neho rúti mnohotonový neovládateľný kamión, nepohol ani brvou a celé šmýkanie nahral na svoj mobilný telefón. Hoci to tak možno ani nevyzerá, auto pohotového „kameramana“ vyviazlo celkom bez poškodenia. Vďaka tomu mohol po privolaní polície opustiť miesto nehody.

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo