2014-12-23 10:05:51
Audi R8 - auto
Audi R8 - auto pre Santa Clausa
Zdroj: dedicationblog.com

VIDEO: Oblečte si auto do vianočného (papiera)

Nerozumiete, prečo a načo baliť auto? Tiež si myslím, že by mohlo stačiť previazať ho stužkou s mašľou...

Už sa tešíte, čo nájdete pod stromčekom? U nás darčeky nosí Ježiško, no v niektorých iných krajinách roznáša darčeky podľa legendy Santa Claus. Áno, ten bielovlasý bradatý pán  na lietajúcich saniach ťahaných sobmi, ktorých vedie Rudolf s červeným nosom. Viete si ho predstaviť (teda toho Santu, nie Rudolfa...) aj v trocha inom „kočiari?“ V niečom atraktívnejšom na dnešné pomery. Napríklad... no čo poviete na také desaťvalcové kupé Audi R8?

Dvojica mladíkov – 25 ročný Chris, ktorý sníva o McLarene 12C, ale zatiaľ si mohol dovoliť „iba“  také ponižujúce kupé, do ktorého už v mene zvýšenia výkonu investoval pekných niekoľko desiatok tisíc libier a o rok starší Simon sa ujali myšlienky zmeniť vonkajší vzhľad bieleho nemeckého superšportu.

„Obliekli“ ho štýlovo do červeného, vianočného baliaceho papiera. Je zvykom auto olepovať fóliou. Ale baliacim papierom?! Čo na tom, že je to vianočný baliaci papier? Nuž, nič lepšie zrejme po ruke nemali a aby auto aspoň vzdialene pripomínalo Rudolfa a jeho červený nos, je zrejmé, prečo vsadili na červenú farbu. Polep to ale nebol veľmi trvácny, ako budete mať možnosť vidieť.

Zdroj: dedicationblog.com

Obaja mladíci sa vybrali s takto vyparádeným povozom a v nevyhnutných, štýlových kostýmoch trocha pozabávať. Netreba veľmi zdôrazňovať, že s R8 sa dá dobre jazdiť bokom a to nemusí byť na cestách ani nádielka snehu... Ako to dopadlo, sledujte na nasledujúcom videu:

No, čo poviete? Takýto „Santa“ by mohol darčeky nosiť aj vám, však? Ale to nie je všetko. Ak už máte nakúpené, napečené, upratané a neviete, čo s voľným časom... no dobre, nebudem radšej provokovať a poviem vám to rovno: máme pre vás ešte aj video, na ktorom je postup, ako sa z „obyčajného“ bieleho Audi R8 stalo vianočné auto. Tiež reakcie ľudí, ba dokonca aj miestneho dílera značky Audi. Chce to čas a... ale na to prídete aj sami. No a zvyšné fotografie hľadajte v galérii.

Jozef Vydra
ZDROJ: dedicationblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo