2014-11-23 06:10:00
Vodička jazdila bez pneumatiky
Vodička jazdila bez pneumatiky

VIDEO: Pneumatiky? Prežitok! Jazdiť bez nich, to je frajerina

Na niečo tie „gumy“ na aute asi len sú. No asi nie pre každého. Veď jazdiť sa dá aj na polovici disku...

Jazdiť na aute s pneumatikami, to vie predsa každý. No niektorí vodiči dokážu neuveriteľne „šetriť“ pneumatiky. Pre jazdu autom ich vlastne vôbec nepotrebujú. Čo na tom, že všade lietajú iskry, pokojne si to šinú ďalej, akoby sa nechumelilo aj na holom ráfiku, kým z neho polovičku nezbrúsia...

Absolútnou špecialistkou v tomto smere sa ukázala istá Američanka v New Jersey, v časti Newark. Podľa autora videa, začali ženu za volantom Chrysleru Cirrus nakrúcať až po 10 minútach jazdy, lebo vôbec nerozumeli, čo presne sa deje. Celý incident sa odohral uplynulú sobotu niečo po polnoci. Iskry z auto lietali ako z profesionálneho monopostu F1, ani to však vodičku nezastavilo, ale pokračovala v ceste ďalej. Čo na tom, že sa z kolesa už dávno vyvliekla pneumatika a do polovičky zbrúsený disk kolesa sa už dávno nekrútil, ona to ignorovala!

Čo presne sa odohralo pred vznikom samotného videa sa dá zistiť spätne iba ťažko. Na minútu a trištvrte dlhom zázname z mobilného telefónu je totiž len samotná jazdu ženy, ktorá ignorovala skutočnosť, že jej chýba pravá predná pneumatika. Táto žena dokázala do polovice zodrať disk a určite si to odniesla aj predná náprava auta. Ženu po tejto „spanilej“ jazde zastavila polícia, ktorej zásah možno badať aj na videu. Hoci to bol „len“ postarší Chrysler 300C, oprava auta bude veru trochu drahší špás, než samotná nehoda, ktorá zrejme podľa poškodenia auta predchádzala celému incidentu.

Pravá predná časť vozidla sa zdá byť poškodená len mierne po (asi) nejakom strete s iným autom, alebo dopravným značením, či budovou a podobne. Ako však prišla vodička o celú pravú prednú pneumatiku, sa asi nedozvieme. Ostáva záhadou, prečo auto neodstavila a nepokúsila sa o opravu. Možno to bola fanúšička hier Need for Speed, alebo videla akčné filmy s Bruceom Willisom, ktorý dokáže s autom neuveriteľné kúsky a myslela si, že aj ona môže... Lenže keď uvidíte takéto niečo v skutočnej premávke asi si poklepkáte po čele a zostane vám rozum stáť. Alebo iba konštatovať: ach tá Amerika!

P.S.: A ešte niečo: Aj vám sa "páčia" videá, ktoré prichádzajú najmä z Ameriky, nakrútené na výšku? Dlho som za Veľkou mlákou nebol, no zrejme tam musia žiť ľudia, čo majú oči nad sebou, alebo sú už tak zblbnutí z iZariadení, že im neprekáža, čo a ako nakrútia na svoj iSmartfón...

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo