2014-11-02 13:31:51
Toyota HiLux Unbreakable Drivers
Toyota HiLux Unbreakable Drivers
Zdroj: Toyota Australia

VIDEO: Ak ste padavka, na Toyotu Hilux zabudnite! Je len pre tvrdých chlapov

Toyota Hilux má dlhoročne povesť nezničiteľného auta. Z Austrálie prichádza tvrdenie, že nie je pre každého.

Vtipná reklama si vzala na mušku povesťami opradenú a mnohými testami (aj v Top Gear...) potvrdenú pravdu, že Toyota Hilux patrí do kategórie áut, ktoré sa vlastne ani nedajú zničiť. Navyše je to auto, ktoré vďaka svojim vlastnostiam patrí do rúk iba vyberaných kandidátov. Šoférovať ju preto nemôže hocikto.

Už dlhé roky platí, že ak chcete auto na skutočne tvrdú prácu, siahnete po niečom japonskom. Toyotu Hilux poriadne preveril aj britský Top Gear. Skúšali ju napríklad utopiť, nechať odstreliť spoločne s panelovým domom a dokonca tuším aj zapáliť. No nepomohlo! Auto aj po takejto demolácii v pomerne krátkom čase zase priviedli k životu Ak tým máme na mysli, že aj po páde z odstreleného paneláku naštartovali motor. Kabína už bola „trocha“ pohúžvaná, ale z iného auta by už asi neostalo nič.

Toyota prostredníctvom svojho austrálskeho zastúpenia postavila scenár k novej reklame na tento pick-up na základe povesti o svojej výdrži. Preto sa podľa nej (tej reklamy) sa môžu posadiť za volant takéhoto výnimočného auta iba ozajstní tvrdí chlapi, ktorí prejdú nástrahami náročného výberu, necítia bolesť a sú pripravení a odhodlaní na všetko.

Potom prichádza ten vytúžený moment, keď tí najlepší z najlepších dostanú vytúžené kľúče od auta. No pozor! Ani vtedy neradno prejaviť svoje emócie, lebo... ale to sa dozviete už zo samotnej reklamy. Tak si ju vychutnajte:

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo