2014-06-21 03:40:00
Najhoršia a najdrsnejšia reklama
Najhoršia a najdrsnejšia reklama proti rýchlosti

VIDEO: toto je NAJHORŠIA a najdrsnejšia „reklama“ proti rýchlosti!

Malo to byť výchovné video. Je z toho terapia šokom a čo je veľa to je príliš. Nielenže je strašné, ešte je aj strašne urobené!

Ťažko o tomto videu hovoriť ako o reklame, no pravda je taká, že presnejšie slovné spojenie sa len ťažko hľadá. Tak či onak, video je určené do reklamného priestoru za odplatu s cieľom prezentovať určitú myšlienku, a tak spĺňa aspoň základné parametre reklamného videa. Až na to, že sa snaží vychovávať. A nerobí to práve šťastným spôsobom.

Video britskej organizácie DOE RoadSafety venujúcej sa bezpečnosti na cestách prekračuje mieru únosnosti. Už sme vám ukázali TOP 5 najdrsnejších videí proti rýchlosti, ale toto je ľudovo povedané „mimo misu.“ Niežeby sa nezmestilo do rebríčka. Drsné skutočne je, no treba povedať, že až príliš. Prekračovanie maximálnej dovolenej rýchlosti je nebezpečné a v čase, keď sú ľudia čoraz "imúnnejší" voči násiliu, sa neziskové organizácie musia uchyľovať k čoraz tvrdším verziám náučných videí.

Video sa začína v škôlke. Deti sa hrajú, tancujú, idú von, pobehujú po lese, tancujú okolo stromu. Jednoducho idylka. K tomu sa z reproduktorov hrnie príval emócií cez prespievanú pesničku od Guns 'N' Roses: Sweet Child O' Mine v pomalej verzii. Ako dietky tancujú, v súbežnom príbehu nasadá do auta mladý muž. Dietky si posadajú na deku a s vychovávateľkami piknikujú. Mladý muž to na úzkej ceste poriadne rozbehne a... Viac vo videu.

Posolstvo? Od roku 2000 zomrela na britských cestách celá trieda malých detí.

Ján Hargaš
ZDROJ: jalopnik.com

Komentáre k článku


Stream naživo