2014-06-14 04:25:00
Nelegálne preteky mestom Varšava
Nelegálne preteky mestom Varšava

Pozrite si VIDEO zo šialených nelegálnych pretekov v meste! Za toto pôjde do basy!

Pretekal centrom mesta počas špičky a ešte to nahrával. Video dal na internet, aby machroval. Policajti mu klepli po prstoch.

Tak tomu sa povie „spanilá jazda!“ Na svojom BMW M3 E92 pretekal s troma motorkármi na obchvate a v uliciach mesta Varšava. Všetko nahrával na palubnú kameru a na videoserver youtube.com uploadol zostrih. Video malo okamžite obrovský úspech a za týždeň zaznamenalo viac než 2 milióny pozretí. Úspech slávilo aj u poľských policajtov. Tým extrémne uľahčilo prácu a vodiča M3-jky rýchlo vypátrali. Teraz mu hrozia 3 roky za mrežami!

Jeho „spanilá jazda“ mestom sa tak razom zmenila na spanilú jazdu rovno do basy.

Autor videa a zároveň vodič BMW M3 je 23-ročný Poliak Robert N. Ak by to bola prvá takáto jazda v jeho podaní, pravdepodobne by dostal len riadnu pokutu. Ale Robert N je notorický „porušovač“ predpisov, organizátor nelegálnych pretekov a vo svojich 23-och rokoch má na konte už neuveriteľných 89 dopravných priestupkov! A to už je aj na Poliaka veľa...

Pred pár mesiacmi ho polícia zatkla tiež. Na športovom Mercedese si to valil po okresných cestách miestami viac než 200 km/h. Keď sa za ním vydala policajná hliadka, chvíľu pred nimi vrtel zadkom, aby to následne opäť rozpumpoval. Naháňal sa s policajtmi viac než 35 kilometrov. Skončila sa tým, že Mercedes oprel o betónový múr a nemohol pokračovať ďalej.

Dostal pokutu 10 000 zlotých, zákaz opustiť krajinu a vyhrážali sa mu basou. Nakoniec sa zo všetkého vyvliekol vďaka prokurátorovi, ktorý z danej veci urobil priestupok. Jeho besnenie pokračovalo ďalej.

Počas jazdy, ktorú si môžete pozrieť na dvanásť minútovom videu pretekal s troma motorkármi na obchvate a v uliciach mesta. Niekoľko krát prešiel na červenú, viac ráz urobil nebezpečné manévre, ktorými ohrozil ďalších účastníkov premávky, nerešpektoval maximálnu povolenú rýchlosť, ani dopravné značenie. Keď sa video dostalo až k policajtom, rýchlo zistili kto za ním stojí. Robertovi N. tak opäť hrozí basa. Avšak aj v Poľsku to funguje podobne ako u nás takže sa pokojne môže stať, že mladý muž opäť vyviazne bez väčšieho trestu. Zdá sa, že jeho vyčíňanie bude pokračovať až kým niekoho nezabije.

Need For Speed Varšava si môžete pozrieť tu:

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com, gazeta.pl, carbuzz.com

Komentáre k článku


Stream naživo