2014-12-30 12:20:00
Adriana Lima prináša tri
Adriana Lima prináša tri zaujímavé reklamy pre amerických športových fanúšikov
Zdroj: Kia

Brazílska supermodelka Adriana Lima a Kia ukazujú Američanom, čo je ozajstný futbal!

Chlapi! Ak nežijete v USA, sú futbalové majstrovstvá sveta pre vás športovou udalosťou roka.

Oficiálne majú majstrovstvá názov FIFA World Cup a je to športový sviatok každé štyri roky v inej hostiteľskej krajine.

Tohtoročný hostiteľský štát je Brazília, ktorá si myslí spolu s automobilkou Kia, oficiálnym partnerom, majstrovstiev, že je to výborná príležitosť ukázať Američanom, čo slovo futbal znamená pre zvyšok planéty. Je to aj preto, že národný tím USA je tiež prítomný medzi 32 národmi súťaží o svetovú trofej.

Je totiž veľký rozdiel medzi americkým označením football – čím sa myslí ten ich americký a futbol, alebo ako Američania pre zvýraznenie rozdielu radi hovoria soccer – čo je ten „náš“, teda celosvetový futbal s 2 x 11 hráčmi, kde sa lopta v prvom rade kope a nie nosí, je guľatá a nie „šišatá“...

Kórejská automobilka vyrobila tri reklamy s Adrianou Lima, ktorá je top brazílska modelka. Používa v nich svoje osobné čaro, vďaka ktorému presviedča fanúšikov amerického futbalu a pretekov NASCAR, aby sledovali futbal najmenej počas trvania majstrovstiev sveta vo futbale. Jej prízvuk pri slove fútbol je skutočne dosť... príťažlivý. Neveríte? Tak si to pozrite! Poďme teda postupne na tie reklamy. Prvá je práve o rozdiele medzi football a futbol:

 

V nasledujúcom videu Adriana pomáha zmeniť fanúšikov ak ich svätyňu...

 

No a na záver Adriana prináša futbal do športového baru...

Aj keď sa dá s takmer absolútnou istotou povedať, že tieto tri reklamné spoty zrejme nezmenia masívne preferencie a záujem amerických športových fanúšikov, je zábavné sledovať ich reakcie, keď im krásna žena ukazuje, čo doteraz asi nevideli... A mimochodom – mimosúťažná otázka: všimli ste si, ktoré autá Kia sa objavili v týchto troch spotoch?


ZDROJ: Kia Motors

Komentáre k článku


Stream naživo