2014-03-26 03:00:00
Policajti prehrali s poladovicou...
Policajti prehrali s poladovicou...

VIDEO: uhnite, ja som policajt, mne sa na ľade nešmýka! Ale šmýka a ešte ako!

Podaktorí policajti myslia, že sú neohrození vládcovia ciest. Ale títo veria, že vládnu i živlom!

Nuž, príslušníkom polície sebavedomie rozhodne nechýba. Nečudo, veď sú k sebavedomému vystupovaniu vedení už v policajnej akadémii. Aký by to bol policajt bez rešpektu? No určite nie slovenský. U nás musí mať policajt rešpekt, aj keby traktory padali! Problém je, že viacerí policajti si zamieňajú pokojné sebavedomé vystupovanie s „mačo efektom.“

To však platí u nás. Na východe, konkrétne v Rusku (či v Ukrajine?) sú tí jednoduchší policajti viac než len páni ciest a priľahlých chodníkov, tam totiž vládnu aj živlom. A keď rozkážu poľadovici, že sa nebude šmýkať, tak sa šmýkať nebude! Lebo aj taký ľad má rešpekt voči drsnému policajnému pohľadu.

Alebo je to inak? Žeby si iba policajti namýšľali, že zvládnu viac než ostatní? Ťažko povedať. Policajti toho zvládnu veľa, no určite nie všetko a ako sa hovorí: prílišné sebavedomie škodí.

Jasným dôkazom, že toto tvrdenie sa zakladá na pravde, je situácia z ruských ciest. Policajti prišli na miesto nehody. Pre poľadovicu sa tam ťukli zo tri autá. Problém bol zjazd od blízkej budovy, ktorý pokrýval ľad. Motoristi neubrzdili a skrivili si plechy. Ťažko povedať, či sa policajti rozhodli svah iba otestovať, alebo chceli vyvrátiť, že za nehodu môže aj poľadovica, prípadne odchádzali z miesta nehody...

Isté je, že aj napriek očividným problémom iných vodičov sa rozhodli ignorovať fakty a v duchu: ja som policajt, kto je viac, sa rozbehli do kopca. Ako to dopadlo neprezradím. Pozrite si krátke video :).

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo