2014-03-16 09:51:54
Lamborghini Gallardo LP560-4 hralo
Viete si predstaviť odtiahnuť takéto auto?
Zdroj: Lamborghini

Lamborghini Gallardo LP560-4 hralo hlavnú rolu pri odťahovaní dôstojne

Odtiahnuť supernízko posadené Lamborghini Gallardo bez poškodenia nie je žiadny špás.

Občas možno aj vy zaparkujete niekde, kde to nie je práve dovolené a očakávate, že sa nič nestane. Je to lotéria – občas to vyjde, inokedy nie. Podobne to riskol aj majiteľ superšportového  auta Lamborghini Gallardo LP560-4, ktorý ho vo francúzskom Cannes nechal na mieste, ktoré nebolo vyhradené pre parkovanie – ani takého exkluzívneho auta...Bolo teda jasné, čo ho čaká.

Hoci ste totiž majiteľom niečoho takého luxusného a sakramentsky drahého, nezastaví to políciu od toho, aby v prípade nesprávneho parkovania nechala vášho plechového miláčika odtiahnuť. Môžete iba dúfať, že vám auto nebude odťahovať nejaký blbec...

Polícia v tomto prípade zavolala odťahovú službu a chcela auto nechať odpratať. Lenže čo čert nechcel, celá akcia s naložením auta na odťahovaciu lyžinu sa stala malou komediálnou fraškou pre celé okolie. Náhodní okoloidúci nenechali ujsť divadlo, ktorého hlavným aktérom bolo biele Lamborghini Gallardo. Vyzeralo to na rýchly proces, lenže v tomto prípade si vodič odťahovky zrejme odhryzol väčší kus chleba, ako bol schopný prežuť...

Keby som ja bol majiteľom Lamborghini Gallardo LP560-4 (ach tá predstava) určite by som sa správal oveľa menej nápadne a neparkoval na zakázanom mieste. No ale k veci: keby sa aj niečo podobné malo stať mne, asi by sa mi zježili všetky chlpy na tele, lebo dostať na odťahovací podvozok auto so svetlo výškou len pár centimetrov je prinajmenšom viac ako umenie.

V tomto prípade to už vyzeralo rôzne, no nakoniec, hoci sa zdalo, že hlavne predný nárazník si odnesie nejaký ten šrám, dopadlo to dobre. Myslím pre vodiča odťahovky. Evidentne sa snažil veľmi opatrne manipulovať s autom. Majiteľ auta totiž nechal aktivovanú aj parkovaciu brzdu, aby sťažil prácu pri nakladaní auta a to sa naozaj podarilo až po dlhom čase.

Ľudia sa dobre na celej akcii zabávali a možno si nakoniec policajti aj s odťahovou službou dodatočne búchali hlavu, do čoho sa to vlastne pustili. Vôbec totiž nevieme, čo na to nútené pohýnanie vpred-vzad povedala automatická prevodovka. Ak ju poškodili a majiteľ ich zažaloval... ale to by už bol iný príbeh. Vychutnajte si, ako sa (ne)darí dostať predné kolesá na odťahovacie kolieska.

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo