2014-02-01 05:00:00
Volkswagen vám dá kriíídla!
Volkswagen vám dá kriíídla!
Zdroj: VW

VIDEO: Volkswagen vám dá kriííídla!

Podobnosť s názvom reklamných spotov na energetický nápoj nie je čisto náhodná...

Aj tu hrajú hlavnú úlohu vtip a dobrý nápad. Ako inak totiž zaujať v rámci priameho prenosu legendárneho finále amerického futbalu. Super Bowl dáva všetkým, ktorí chcú niečo odprezentovať cez televíznu obrazovku obrovskú príležitosť. Ten tohtoročný si nenechajte ujsť už zajtra. Vlastne skoro až pozajtra nášho času...

Počas prenosu sedia pred televízormi desiatky miliónov divákov lačných nielen po špičkových výkonoch športovcov, ale aj po zaujímavej forme prezentácie.

Reklama nemeckého koncernu hrá na úsmevnú nôtu. Je vystavaná na princípe čara nechceného v danej situácii. Ale o tom to je, lebo podobne ako Volkswagen, sa aj ostatné spoločnosti, ktoré dostanú šancu odvysielať svoju reklamu počas sviatku amerického  futbalu, snažia čo najviac zaujať divákov. Nuž a táto reklama asi rozosmeje aj vás.

V novom spote cestuje muž s dcérou v aute (môžete hádať, akej značky..?). Snaží sa jej vysvetliť, aký dôležitý je moment, keď prejde 100 000 míľ na svojom vozidle: „Čo by si povedala na to, že vždy, keď akýkoľvek Volkswagen prekročí 100 000 míľ, narastú nemeckému inžinierovi krídla?"

No a to je už presne tá situácia vo fabrike Volkswagenu, kde sa s inžiniermi začnú diať čudné veci.  Znenazdajky im totiž začnú rásť krídla. Ako to už býva, zväčša v tých najnevhodnejších situáciách.

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Napríklad vo výťahu s mladou a veľmi atraktívnou slečnou. To však nie je všetko, ako by ste si mysleli. Vyvrcholenie ešte len príde... ale to si už radšej pozrite sami. Stojí to za to.

P.S. Na záver spotu odznieva ako upozornenie v tejto chvíli nami neoveriteľné tvrdenie, že na cestách jazdí najviac práve vozidiel s viac ako 100 000 míľami a emblémom VW na kapote. Hm, možno to bude pravda, v Amerike. Ale keby aj nie, reklama je tu naozaj vydarená a svoj účel splní: zaujať a pobaviť. No a aby ostala v mysliach zákazníkov informácia o spoľahlivosti vozidiel VW vtedy, keď sa vyberú na prehliadku nových áut do showroomov...

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo