2013-05-29 04:59:00
Nahá motocyklistka v Olomouci
Nahá motocyklistka v Olomouci spôsobila poriadny "poprask na silnici".
Zdroj: YouTube

Úlet roka: Ulicami Olomouca sa preháňala nahá motorkárka

Je to reklama, akási virálna kampaň, recesia, alebo prehratá stávka? Vraj to posledné.

Šok zažili pred pár dňami vodiči, ale aj ľudia stojaci na uliciach moravského Olomouca. Po cestách a tam premávala motorkárka, ktorá okrem prilby, gumových topánok a drobných tangáčov z veľkostnej kategórie ultramini nemala na sebe vôbec nič! No, oči mohli podaktorým vypadnúť z jamiek. Tu už nešlo iba o zábavu, ako vyhlasujú autori videa, ale o všeobecné ohrozenie! Veď vystaviť také telo na obdiv oblečené len do vlastnej kože je nebezpečná vec. Nielen preto, že keby dotyčná dievčina spadla, zohavila by ju „cestná lišaj“, lebo jazdila úplne bez ochrany (napríklad koženej kombinézy, tak to bolo myslené...). Okrem toho totiž spôsobovala, že niektorí vodiči v tom momente nevedeli, kde je plyn a hlavne brzda. Motocyklistka Sylvia je však podľa predvedeného štýlu jazdy skúsená vodička a s krotením motocykla nemala problémy.

Môže za to prehratá stávka

Ako to už v takýchto prípadoch býva, bola za tým prehra v stávke pri cvičení. Motorkárka Sylvia sa stavila s posádkou auta, z ktorého jej prejazd olomouckými cestami nakrúcali, že urobí pri cvičení dohodnutý počet zhybov. Nestalo sa tak a preto musela prejsť po Olomouci na motorke hore bez. Zdá sa však, že jej to vôbec neprekážalo a dokonca si to pekne vychutnávala. Jednoznačne nepatrí do kategórie hanbliviek. Dokonca začínam mať podozrenie, či tie zhyby neurobila aj zámerne...

Kde mala doklady

To je jedna z vecí, ktoré vŕtajú hlavou mnohých mužov. No ale páni, vy ste si nikdy neodložili veci pod sedadlo motocykla? Sylvia nie je podľa predvedeného ovládania čiernej Yamahy R6 žiadnym nováčikom a má už všeličo odjazdené. Predviedla to aj jazdou bez držania riadidiel, či vstávaním na motocykli, inšpirovaná a vyburcovaná návrhmi posádky auta, keď ukázala nielen svoje (aj jazdecké) prednosti, ale aj svoje pozadie. Vtedy sa riadeniu motorky plne nevenovala. No naozaj stačil pád aj v malej rýchlosti a následky na jej koži by boli nezanedbateľné.

Mohli spôsobiť problémy

Počas jazdy a nakrúcania spočinulo asi každé oko na nahej motocyklistke okoloidúcich motoristov aj okolostojacich, čo mohol byť problém. Mohli po zhliadnutí pôvabnej, sporo odetej ženy, stratiť na chvíľu koncentráciu. Možno by sa mohla k takejto jazde vyjadriť aj polícia, ale motocyklistka sa s žiadnou hliadkou nestretla. No nech je ako chce a názory sa môžu rôzniť, tá slečna má náš obdiv a rešpekt za odvahu. Mimochodom, nepresťahujete sa do Olomouca..?

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo