2013-05-24 04:00:00
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková sa dokáže sústrediť na kurtoch aj v taxíku...
Zdroj: www.morningstarr.co.uk

Tenistka Rybáriková skočila na lep ''falošnému taxikárovi'', ten ju poriadne previezol

Je známe, že Magdaléna Rybáriková nie je fanúšičkou rýchlych áut. Tentoraz bolo všetko trocha inak.

Autor tohto bláznivého nápadu, ktorý ho uverejnil pod svojim nickom barracudamoviesro, pripravil "nachytávku" pre našu známu tenistku. Za volant „taxíka“ sa posadil automobilový pretekár Dick Kvetňanský. Bola potrebná úprava zovňajšku, pretože ho Magdaléna pozná, no a potom sa to začalo... Tour de Bratislava.

Na prvý pohľad je to naozaj v štýle filmu Rýchlo a zbesilo... Ale na druhej strane tiež vidno, že je to hrané. Takže viral video? No minimálne o tom musela Magdaléna vedieť, veď tí, čo poznajú Bratislavu potvrdia, že namiesto 500 metrov jazdili cez polovicu mesta, že jazdili kade-tade, kde nebolo treba, že to bola jazda na efekt, že..... Ale vzhľadom na suchoty v podobnom duchu pôvodnej slovenskej produkcie to zas nie je zlé. Aj keď výhrady máme, lebo...

Netvrdím, že v redakcii schvaľujeme takéto riešenie. Máme radi rýchlosť, ale na uzavretej trati, najradšej na okruhu. V tomto prípade to nebolo možné, chýbal by "moment prekvapenia". Vlastne ako by ju odviezli na okruh (cca 40 kilometrov od Bratislavy), aby to nespoznala - žeby únos? Niektorí budete isto tiež namietať o štýle jazdy v meste, o rýchlosti v bežnej premávke, o tom, čo keby... Preto píšte, diskutujte, zaujíma nás váš názor.

Komentáre k článku


Stream naživo