2013-03-11 12:55:00
Majster sveta na vodnom
Mário Lamy na svojej motorke v záberu hľadáčiku filmárov - zvláštna kombinácia, ale prečo nie?
Zdroj: Jan Zemiar

Majster sveta na vodnom skútri Mário Lamy zakrýval playmate Minárikovú

Na rozdiel od vodného skútra má motorka aj brzdy. Motor má tiež, iba udržať rovnováhu sa zdá ťažšie. Napriek tomu Mário nezaváhal.

Ba čo viac - úradujúci majster sveta na vodnom skútri Mário Lamy trocha zmenil svoju „kariéru“ športovca a dal sa do služieb filmárov. Vyskúšal si pritom netradičné prostredie na motorke, keď prijal ponuku pri nakrúcaní klipu Harlem Shake vo výrobnej hale závodu v Dubnici nad Váhom, kde sa vyrábajú širokorozchodné „ruské“ železničné podvozky. Mário tak na chvíľu vymenil svoj živel a vyskúšal si, aké to je nasucho...

Harlem Shake asi vysvetľovať netreba. Je to druh tanca, ktorý v súčasnej dobe zažíva obrovský ošiaľ na internete. Nemá žiadnu choreografiu, žne však rovnaké úspechy ako nedávno Gangnam style. Rôzne sociálne, vekové skupiny po celom svete nakrúcajú tanečné sekvencie na hudbu, ktorú v lete minulého roka skomponoval DJ Baauer. Videá s neuveriteľne bláznivými tanečnými kreáciami už vznikajú aj na Slovensku.

Dubnická spoločnosť sa rozhodla takýmto spôsobom zapojiť do boomu, ktorý nastal. Pod vedením režiséra úspešných televíznych formátov MasterChef, či Superstar, Tomáša Eibnera vyrobila svoj vlastný Harlem Shake. Nech zbystria pozornosť fanúšikovia F1 – v úvode si „zahrala“ aj originálna prilba svetoznámeho jazdca F1 Felipeho Massu. Kým v ostatných videách na internete uvidíte rôzne postavičky, dubničania do videoklipu prizvali majstra sveta Mária Lamyho, Laciho Strika a jeho Street Dance Academy, ktorý pripravil všetky tanečné kreácie. V záberoch uvidíte aj živého koňa, chýbať nemôže vodný skúter, k tomu jamajské boby, lietadlo... Vyvrcholením (nielen pri pozeraní) celého videoklipu je záver. Objaví sa v ňom známa playmate Jana Mináriková. Hore bez neznamená v kabriolete – ale načo vysvetľovať, radšej si už pozrite video.

jv
ZDROJ: dmk

Komentáre k článku


Stream naživo