2012-12-31 11:00:00
Na Silvestra veselo...
Dnes výnimočne pripíjame aj šampanským - pod podmienkou, že auto necháte doma a počas silvestrovskej noci použijete taxík, iný odvoz, alebo vlastné nohy.

Na Silvestra veselo...

Ono sa to povie - zabávať sa! Ale ako? Najlepšia radosť je síce škodoradosť, ale to si hádam dnes odpustíme... alebo žeby predsa? Nech je ako chce, našim aspoň drobným prispením sa možno pousmejete aj vy.

Skúsime aspoň trocha pripomenúť, ako sa vytvára úsmev. Žiadne bombastické návrhy, super riešenia, ale niečo sa predsa nájde. Iba pár videí. Tie úsmevné nevznikajú každý deň, preto sme museli siahnuť poriadne hlboko - v čase.

Downsizing zasiahol pomaly všetky oblasti motorizmu. Niektoré automobilky sa ešte bránia, ale čo už, keď od budúceho roka sa už aj vo formule jeden objavia šesťvalce? Síce preplňované, ale - už to nie je, čo to bývalo. Kdeže sú dvanásťvalce... Takto by si mohli povzdychnúť aj vo Volkswagene. Paradoxne ich najväčšia limuzína - Passat, príde v blízkej budúcnosti o väčšie motory a top pohonnou jednotkou bude 1,4 litrový turbomotor. Nuž, nie žeby nemal výkon, ale naň už asi takáto zaujímavá reklama, ako v roku 2002 nevznikne - darmo, aj mareketing má svoje medze...

 

Ozaj, ako ste dopadli na Vianoce - splnili sa vám vaše sny? Pre tých, čo nehovoríte po nemecky, pred zhliadnutím nasledujúceho videa preklad iba jedného slova: Drehzalmesser - je otáčkomer.... a potom že nám, mužom, chodia po rozume stále tie isté veci... veď hej, ale aké?

 

Jednoducho, sú veci, ktoré nevysvetlíš - ani keby si sa ako snažil... a vlastne aj vďaka tomu vzniká situačný humor - teda ako pre koho (to by vedeli dlho vysvetľovať hlavne ženatí muži, ktorí sa dostali do nezávideniahodnej šlamastiky nie vlastnou vinou). Ale keď sme pri tých ženatých mužoch - vozte svoje polovičky so sebou, oplatí sa to, verte:

 

Neláka vás predstava vozenia nákupov aj s "povinnou výbavou"? Nuž ak ste, alebo sa už len cítite slobodní, všetkých určite poteší umyvárka ako táto:

Takže toľko dnes - a zvyšok, či skôr to ostatné už v roku 2013.

Šťastný nový rok, priatelia!

Jozef Vydra
ZDROJ: Youtube, VW, Lamborghini

Komentáre k článku


Stream naživo