2013-12-23 07:00:00
Zabaľte mu ho
Zabaľte mu ho! (A bude prekvapený asi nielen on, alebo ona)...
Zdroj: Jozef Vydra

Čo by potešilo oko a dušu motoristu? Zabaľte mu jeho vlastného miláčika

Reč je samozrejme o aute a môže to byť aj partnerka, ktorú takto „obdarujete“. Alebo dokonca aj dvojica.

Darčeky, to je v prvom rade radosť z obdarovania. Samozrejme na druhej strane nemôže chýbať ani prekvapenie, dokonca úžas nad tým, čo dostanete. V tom je práve čaro Vianoc, že darovať môžete naozaj čokoľvek, čo prekvapí toho, kto darček prijíma.

Niekedy si netreba lámať hlavu vopred s tým čo, ale ako darovať. Nápad, hlavne ak je vtipný a netradičný, si cenia mnohí partneri viac, ako darček samotný. Ak máte silný pocit, že ten váš, alebo vaša chce na Vianoce niečo naozaj veľmi netradičné, poradíme vám.

Do tejto činnosti sa však pustite iba vtedy, ak neodchádza vaša vyvolená polovička o pár hodín autom. Mohlo by to dopadnúť inak, ako ste predpokladali. Predpokladáme, že sa nerozhodnete kúpiť svojej polovičke auto. Netvrdíme, že je to nemožné, ale vo asi viac ako nepravdepodobné. Aspoň vo väčšine prípadov. No keby predsa, pár metrov poriadne širokej stuhy ba to asi vedelo napraviť.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Prekvapte manžela, či priateľa, alebo aj naopak manželku a priateľku netradičným darom priamo na ulici. Možno sa vám odmenia rovnako netradične. Len v tejto chvíli neviem, či by auto malo byť zabalené aj v nejakom nepriesvitnom materiáli, napríklad v papieri. Ak máte rodinný dom a povedzme garáž, nemusel by to byť problém. No ak parkujete iba na ulici - viete si predstaviť tú pozornosť okoloidúcich a susedov?

Ak už naozaj neviete, ako prekvapiť vášho partnera, zabaľte mu ho!

Niekedy sa však môže aj dobre mienené prekvapenie stať – no povedzme to jemne – recesistickým výstrelkom. Je už len na vás, aby ste odhadli, či sa obdarovaný/obdarovaná pozerá na svet veľmi vážne, alebo má nasadené okuliare „samosmejky“. Teda také, vďaka ktorým si dokáže urobiť vtip aj sám zo seba. Ak áno, je to vďačný predmet v našich končinách netradičného „obdarovania“. Len si všetko naplánujte tak, aby to bolo naozaj prekvapenie.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Viete si predstaviť, ako sa bude dotyčný tváriť, keď príde k autu, ktoré ped pár hodinami zaparkoval a to bude zabalené ako darček? Ten ozajstný sa môže skrývať vo vnútri, alebo aj pod stromčekom. Ale ak je objekt vášho záujmu schopný priajť aj takúto formu obdarovania navyše, choďte do toho!

(A potom nám napíšte, ako to dopadlo, najlepšie aj s fotkami. Držíme palce!)

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo