2013-12-20 06:35:00
10 tipov na darčeky
Takýto darček vám odporúčať nemôžeme, ale ak by ste mali záujem o to auto v pozadí, to je niečo iné...

10 tipov na darčeky pre motoristov a motoristky

Ani vy ste to ešte nestihli? Vianoce sú nebezpečne blízko za dverami a vám hrozí, že pod stromčekom bude prázdno?

Máme pre vás dokonca viac, ako iba 10 tipov na pekný darček, ktoré sľubujeme  na úvod. Nezúfajte a vyskúšajte poslednú záchranu, ktorá ešte môže vyjsť. Objednajte cez internet, alebo kúpte na poslednú chvíľu niektoré z užitočných drobností pre svojho motoristu, alebo svoju motoristku, bez ktorých síce prežijú, ale určite ich v aute potešia. Môžu to byť celkom užitočné veci, ktoré obdarovaný získa.

Druhou alternatívou sú darčeky pre našich najmenších. Môže sa stať, že stavebnica najnovšieho modelu kozmickej lode, či hradu obliehaného pirátmi sa vypredala práve v momente, keď ste ju chceli zaplatiť v predajni... Zásoby niektorých vychytených hračiek nie sú bezodné. Že nedostane darček manžel, mama, svokra, brat... tí to ešte „rozchodia“. Hoci každý chce byť obdarovaný a isto si viete predstaviť tie padnuté sánky keby zistili, že dostanú veľké „oné“, teda nič. No vysvetlite malému nádejnému Schumacherovi, že tento rok pod stromčekom nič nebude!

Prinášame pár tipov „poslednej záchrany“, ktoré vám môžu zmeniť peklo pod prázdnym stromčekom na anjelské Vianoce...

Vieme, že sami tomu neveríte, ale čo ak..? Za pokus to stojí! Máme pre vás inšpiráciu od renomovaných výrobcov automobilov v podobe darčekov z oblasti módy, hodiniek, šperkov aj písacích potrieb, hračiek i rôznych modelov áut a príslušenstva, ktoré ponúkajú on-line obchody, prípadne aj priamo predajne automobilov. Stačí si vybrať. Inšpirácie je dosť pre mužov, pre ženy, pre deti aj pre fanúšikov jednotlivých automobiliek.

V našej fotogalérii nájdete mnohé nápady pre darčeky. Vybrali sme ich tentoraz od značiek Audi, BMW, Mercedes-Benz a Toyota. Určite to nie je úplný a kompletný zoznam, niektoré produkty sa v ponuke opakujú. Berte to len ako návod. Veríme, že ste dosť kreatívni a nájdete a vyberiete si nakoniec to, čo vašich blízkych poteší.

Aj ostatné značky majú svoju ponuku, tak hľadajte ďalej a využite ich ponuku. Teraz sa už inšpirujte a príjemné Vianoce, priatelia...

Jozef Vydra
ZDROJ: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota

Komentáre k článku


Stream naživo