2013-07-17 04:34:00
senzor
Pozoóóŕ... a už to bude!

Ak nechcete platiť za parkovací senzor, máme pre Vás výborný tip...

Vysoko sofistikované elektronické asistenčné systémy sú poriadne drahé. Ale dajú sa nahradiť.

Ľudská vynaliezavosť (a najmä zmysel pre vtipy) asi nepozná hranice. Dôkazom je veru pekne uletené video. Ľuďom, ktorí majú drahé autá plné techniky a rôznych senzorov nemusíme iba závidieť. Môžete ich dokonca tromfnúť. A originalitou predbehnúť tak, že budú "čumieť"...

Máte stres keď parkujete, lebo nemáte parkovacie senzory? No a nechcete do auta vŕtať diery na ne a preto máte stres...? Začarovaný kruh sa dá rozťať! Stojí pritom iba pár centov.

Nie, nemáme na mysli systém parkovacích senzorov už za akciových 20 eur. Stačí mať fakt len pár centov a nezabudnäúť nafúkať. Že to nejde dohromady??? Ale ide, len sa dobre pozerajte: stačí si na zadný nárazník upevniť nafúknutý balón.

Treba povedať, že je to humorné riešenie náhrady parkovacích snímačov. Nie žeby nefungovalo, ale pár prípadov sa nájde: skúste toto riešenie použiť pri cúvaní k oceľovým stĺpikom, alebo ako tento „snímač" rozozná napríklad dieťa schované za autom.

Komentár popisuje toto "špeciálne zariadenie" ako „vhodné aj pre blondíny". Ako tvrdí návod na použitie, stačí len počkať na prasknutie a máte zaparkované. Okrem už vedených výnimiek veru môže byť. Jednoduché, účinné a lacné - ak nenájdete superbalón, ktorý nepraskne, ani keď ho pritlačíte tankom...A ešte čosi: keby ste chceli túto pomôcku zlepšiť na trvalejšiu, skúste ochranné vaky - fendre, ktoré sa vešajú na boky lodí. Pri parkovaní? Povedzme, že sú vhodné. Ale čo jazda po diaľnici? To by už mohol byť problém. Takže toto riešenie si nechajte iba pre garáž a iné stiesnenné podmienky.

Nechajte sa teda inšpirovať, berte veci pozitívne a hlavne s nadhľadom.

MS
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo