2015-09-28 15:10:54
Harley-Davidson spúšťa akciu King
Harley-Davidson spúšťa akciu King of all Test Rides
Zdroj: Harley-Davidson

Jednoduché: vyskúšate Harley a zájazd do USA bude zážitok na celý život

Jedna skúšobná jazda – jeden víťaz – jeden motocykel Dark Custom.

Podobne ako začiatkom tohto roka, kedy Luis Castilla vyhral motocykel H-D a k tomu dostal plat 25 000 eur, prichádza americká ikona s ďalšou akciou pre milovníkov amerického železa a hlavne umenia customizácie, čiže úprav motocyklov.

Harley-Davidson štartuje ďalšiu unikátnu akciu s názvom King of all Test Rides, na ktorej konci ostane víťaz, ktorý získa zájazd do USA, motocykel z rady Dark Custom, ktorého dizajn si navrhne v spolupráci s hlavným dizajnérom H-D. Stačí, ak si do 31.októbra rezervujete v dealerstve H-D skúšobnú jazdu na niektorom z modelov rady Dark Custom a sen o ceste do USA a vysnívanom motocykli sa môže stať realitou.

Rok 2016 sa v rámci značky Harley-Davidson ponesie v duchu Dark Custom, nových a zdokonalených modelov rady, vyššieho výkonu a zaujímavého dizajnu. Predtým sa však dostáva k slovu úplne nová akcia King of all Test Rides. Jednoduchou rezerváciou skúšobnej jazdy získa jeden víťaz množstvo odmien a predovšetkým zážitkov na celý život.

Zdroj: Harley-Davidson

Začiatok v podobe skúšobnej jazdy

Všetci jazdci tak majú práve teraz jedinečnú šancu! Stačí si len do 31.októbra rezervovať skúšobnú jazdu na motocykli z radu Dark Custom, dokonca aj vrátane najnovších strojov modelového roku 2016 – Iron 883, alebo Forty-Eight. Možnosť obohatiť sa o zážitky na celý život je tak bližšie, než sa zdá.

Sen o ceste snov – realita pre jedného jazdca

A čo môžete získať? Bude to nielen platená cesta do USA, vrátane všetkých nákladov, o ktorej víťaz doposiaľ možno iba sníval, ale aj motocykel radu Dark Custom, na ktorého návrhu a dizajne sa podieľal hlavný dizajnér H-D Dais Nagao. Výherca si bude môcť vybrať ľubovoľný motocykel z rady Dark Custom a spolupracovať na jeho úpravách práve s Daisom, ktorý mu bude nápomocný a spoločne tak vytvoria motocykel snov. Akonáhle bude model definitívne navrhnutý, prakticky ihneď ho pripraví miestne dealerstvo.

Víťaz si však užije nielen dizajnérsku prácu H-D, ale výhra zahŕňa aj špeciálny výlet do Milwaukee, domova H-D. Tam navštívi múzeum Harley-Davidson a získa aj vstupenku na športové, alebo kultúrne podujatie odohrávajúce sa práve v Milwaukee.

Mimoriadny zážitok víťazného šťastlivca sa tým ale nekončí! Ďalšou cenou je výlet do Los Angeles a prehliadka miestnej custom scény so sprievodcom, lekcia surfovania, vstupenka na koncert, či iné podujatie.

K tomu všetkému myslí Harley-Davidson aj na zachytenie týchto jedinečných momentov a tak víťazovi poskytne aj vlastnú kameru, vďaka ktorej môže nahrávať a zdieľať svoje každodenné zážitky. Medzi ďalšie benefity ešte patria letecké presuny medzi oboma mestami či oblečenie z kolekcie Black Label.

Zdroj: Jozef Vydra, H-D,
Zdroj: Jozef Vydra, H-D,

Stačí sa len rozhodnúť

Pre účasť v súťaži stačí naozaj iba jedno – rezervovať si skúšobnú jazdu v najbližšom dealerstve H-D, ktoré disponuje modelmi z radu Dark Custom – Street 750, Iron 883, Forty-Eight, Street Bob, Street Bob Special alebo Fat Bob. Rezervácia skúšobnej jazdy je možná len na www.h-d.com/testride, kde môžete nájsť aj najbližšie dealerstvo H-D na Slovensku.

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrába customy, cruisery a touringy. Ďalej ponúka kompletnú radu motocyklových dielov, doplnkov a oblečenia značky Harley-Davidson. Pre viac informácií navštívte webové stránky Harley-Davidson.

Jozef Vydra
ZDROJ: H-D

Komentáre k článku


Stream naživo