2017-03-21 10:50:00
Lenka Mošková - Miss
Lenka Mošková - Miss Carat Tuning 2016
Zdroj: Steelart

Finalistky Miss Carat Tuning 2017 sú už známe

Druhé kolo castingu a zároveň semifinále najštýlovejšej súťaže krásy MISS CARAT TUNING bolo plné emócií.

Ale tiež nádejí i sklamaní, obrovskej radosti a ťažkého rozhodovania poroty, ktorá nakoniec určila, ktorých desať finalistiek zažiari na najväčšom hudobno-motoristickom festivale CAR AT TUNING PARTY a zabojuje o korunku krásy najkrajšej reprezentantky motoristov na Slovensku.

Toto finále bude výnimočné, pretože súťaž krásy MISS CARAT TUNING oslavuje tento rok okrúhle desiate narodeniny. Organizátori chcú pozvať na festival všetky doterajšie víťazky a CARATKY, ktoré najviac zarezonovali a pozdvihli túto súťaž na rodisko nových celebritiek, modeliek a televíznych hviezd.

Finalistky sa môžu tešiť aj na úžasnú dovolenku a fotenie kalendára v slnečnom Tunisku. Samozrejmosťou bude ubytovanie v 5 hviezdičkovom hoteli s ultra all inclusive službami, výletmi, spoznávaním krás krajiny, architektúry, kultúry.

Zdroj: Steelart
Zdroj: Steelart
Zdroj: Steelart

Dievčatá absolvujú aj adrenalínové športy, potápanie, oddych na pláži, či najvychytenejšie diskotéky v okolí. Na zájazde sa zúčastní aj Zuzana Plačková, ktorá má na starosti prípravu finalistiek, styling a nácvik správneho pózovania pred objektívom fotoaparátu. Zuzana sa na zájazd veľmi teší, pretože po prvýkrát od rapídneho schudnutia a náročných tréningov, prevetrá svoje dokonalé krivky v úsporných bikinách na slnečných plážach.

Zdroj: Steelart
Zdroj: Steelart

Pre finalistky je to určite veľká motivácia, aby svoje prípadné nedostatky rýchlo odstránili a Zuzana ich svojou vynovenou figúrou nezatienila na plnej čiare. Ďalšia porotkyňa, Lucia Mokráňová, ktorú do povedomia verejnosti dostala práve súťaž MISS CARAT TUNING.

Vďaka tomu odštartovala zaujímavú mediálnu a televíznu kariéru. Teraz provokovala krásnym, výrazným opálením, keďže sa nedávno vrátila z romantickej dovolenky v exotickom Bali. Nuž raz darmo, krásnym ženám je radosť žiť! Vari aj tento ročník MISS CARAT TUNING predstaví ďalšie zaujímavé hviezdičky, ktoré opäť rozvíria hladinu slovenského šoubiznisu.

Zdroj: Steelart

 

Porota MISS CARAT TUNING pracovala v zložení:

LeRa – riaditeľka súťaže

Ján Čižniar – hlavmý organizátor CaTP

Zuzana  Plačková – mediálny coach

Lenka Mošková – Miss Carat Tuning 2016

Lenka Zavažanová – BODYSLIM

Vladimir Lekar – vlasový stylista

Marek Krajčír - Job4models.eu

Peter Ďuriš – najkrasiemodelky.com

Slavomír Gibej – busta.sk

 

Tu si môžete pozrieť aj video z castingu

 

Lístky na finále sú dostupné v sieti predpredaj.sk

Zdroj: predpredaj.sk

PR, red.
ZDROJ: LeRa

Komentáre k článku


Stream naživo