2014-05-06 06:32:29
Miss Tuning 2014 -
Miss Tuning 2014 - Veronika Klimovits
Zdroj: tuningworldbodensee.de

Sexy foto: Miss Tuning 2014 zvolili počas víkendu v Nemecku

Kto sa stal nasledovníčkou Leonie Hagmeyer-Reyingerovej, ktorá bola Miss 2013? Jej meno je Veronika

Skôr ako sa dostaneme k podrobnostiam a výsledku, pár faktov. Tuningový svet (aspoň ten európsky) má svoju novú kráľovnú. No dôležité je aj to, že štvordňové podujatie Tuning World Bodensee 2014 prinieslo od 1. do 4. mája aj množstvo zábavy, inšpirácií a netradičných lákadiel na štyroch kolesách. Bolo sa na čo pozerať, to verte!

Už prvého mája otvorilo svoje brány výstavisko vo Fridrichshafene na brehu Bodamského jazera pre prehliadku krásy vo všetkých pádoch. Lákali nielen lak, chróm, koža, karbón, ale aj dvadsiatka finalistiek, ktoré súťažili o prestížny titul Miss Tuning 2014. Pôvodne sa o postup uchádzalo viac ako 500 kandidátiek, z ktorých predfinálovú dvadsiatku vyberali čitatelia na stránkach autobild.de. V prvých dňoch sa z dvadsiatich vybratých dievčat ešte hlasovalo o postupe do finálovej dvanástky, ktorá sa potom predstavila v nedeľu 4. mája v napínavom finále.

World Tuning Bodensee je o autách... najmä

Ak ste chceli vedieť všetko o súčasných trendoch tunovania (po našom „ladenia“) štvorkolesových miláčikov, nemohli ste chýbať na brehu rakúskeho jazera Bodensee. Dvanásty ročník Tuning World Bodensee (TWB) ponúkol niele množstvo automobilových drahokamov, ale tiež veľmi zaujímavú voľbu Miss Tuning 2014. No prioritnpu (ako pre koho?) bol bohatý a dynamický program s výstavou toho najsúčasnejšieho, čo v danej oblasti existuje. Nechýbali drifty, celebrity.

Zdroj: Messe Friedrichshafen
Zdroj: Messe Friedrichshafen

Zdroj: Messe Friedrichshafen
Zdroj: Messe Friedrichshafen

Na „Medzinárodnej výstavnej akcii pre tuning auta, životný štýl a klubovú scénu“, ako sa Tuning World Bodensee nazýva úplne a oficiálne, sa prezentovalo na 95 000 m² výstavnej plochy 210 firiem z oblasti tuningu a tuningových doplnkov, 154 tuningových klubov a viac ako 1000 hotových vozidiel. No a samozrejme tiež veľa sexy hostesiek a krásne dievčatá, ktoré chceli byť novou Miss Tuning 2014. Ale aby sme len o tom nehovorili, pozrite si atmosféru, aká tam panovala počas uplynulých dní:

Nová Miss Tuning 2014 je z Berlína

Bolo rozhodnuté: 25 ročná Veronika Klimovits je nová Miss a nástupkyňa Leonie Hagmeyer-Reyinger. Tuningový svet má teda za novú kráľovnú zvoleného blond anjela. Sympatická Berlínčanka je novo korunovanou kráľovnou krásy na Tuning World Bodensee 2014, kde dokázala zvíťaziť voči 19 konkurentkám. Nebolo to len o promenáde v plavkách a večerných šatách, pri nich však  ukázala najlepšiu postavu. Nová Miss Tuning 2014 Veronika Klimovits teraz bude kraľovať rok a fotograf celebrít Max Seam s ňou nafotí v Keni kalendár pre rok 2015. Okrem toho je cenou pre víťazku aj jej nové "služobné auto." Je to Škoda Rapid Spaceback.

Na druhom mieste skončila 19 ročná Julia Oemler z Petersburgu a tretia bola 20 ročná Viktoria Fischer zo Schwambűnchenu.

Zdroj: tuningworldbodensee.de
Zdroj: tuningworldbodensee.de

Možno povedať, že aj dvanásty ročník podujatia bol úspešný, veď podľa organizátorov sa za štyri dni vystriedalo vyše 105 000 návštevníkov. Je zrejmé, že záujem ľudí o individuálne odlíšenie svojich áut od masovej produkcie stále existuje. Hoci nezachádzajú do extrémov, veľa motoristov chce, aby jeho auto vyzeralo lepšie, inak, ako susedove. No a na to slúži tuning. Ak ste v Nemecku neboli, aj u nás je pár podobných (ale "trocha menších") akcií počas roka. Tak skúste tam...

Jozef Vydra
ZDROJ: de.autoblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo