2013-04-25 18:21:40
Otvorenie tuningovej sezóny 2013
Otvorenie tuningovej sezóny 2013 bude už túto nedeľu.
Zdroj: Miro Glasa

Otvorenie tuningovej sezóny 2013 na bratislavskom autosalóne

Tak ako každoročne, aj tento rok sa sezóna zrazov priaznivcov tuningu začne na výstavisku Incheby v bratislavskej Petržalke.

Už trinásty ročník tradičného podujatia je ako vždy súčasťou bratislavského autosalónu. Tradícia sa musí zachovať, preto sa začiatok tuningovej sezóny začína na konci - teda v posledný deň autosalónu.

Tento rok to vyšlo až na 28. apríla, čo je relatívne neskoro, ale keďže bola dlhá zima, teraz aspoň máme vysokú pravdepodobnosť pekného teplého počasia.

Čop vás na výstavisku čaká? V prvom rade celodenné moderované predstavovanie áut „show & shine“. Ukáže sa na ňom množstvo upravených áut, ktoré trávili zimu v dielňach a garážach, aby sa konečne mohli hrdiť svojim stavom, tvarom, lakom a ešte všeličím. Chýbať nebudú ani športové autá, youngtimery a ďalšie zaujímavé autá. Svoj priestor na prezentáciu dostanú aj značkové či tuningové kluby.

Pohodová atmosféra a dobrá nálada bude už tradične dotvárať charakter tohto tradičného, ale preto obľúbeného a očakávaného podujatia. Minulý rok sa na ňom zúčastnilo vyše 300 vozidiel.

Akcia sa začína už ráno o 9:00 za bránami výstaviska. Stačí zaplatiť bežné vstupné na Autosalón a ste aj na tejto tuningovej akcii. Naplánujte si návštevu autosalónu na správny termín – na nedeľu 28. apríla 2013.

Komentáre k článku


Stream naživo