2023-03-08 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: PR VAM Security

Táto krabička o veľkosti zápaliek chráni autá na 100 % už 30 rokov

Žiadnemu zlodejovi sa nepodarilo tento zabezpečovací systém prekonať.

Technológie vo vozidlách sa neustále vyvíjajú a zlepšujú. Pridávajú sa smart riešenia, nové čipy či interaktivita. No rovnako rýchlo napredujú aj zlodeji a ich spôsoby, ako ukradnúť vozidlo nabité technológiami.

Rušička GPSka, čítačka kódov či predlžovač signálu zo štartovacie kľúča patria medzi obľúbených pomocníkov moderného zlodeja áut. Vďaka ním vám vie odcudziť vozidlo v priebehu pár sekúnd bez toho, aby ho akokoľvek poškodil.

Ak nechcete, aby sa z najnovších technológií v autách stali pomocníci zlodejov, nainštalujte si dodatočné zabezpečenie. Ideálne také, ktoré je postavené na systéme, ktorý žiaden zlodej neprekonal už takmer 30 rokov. A ním je VAMPIRE Lite od slovenského výrobcu VAM System.

VAMPIRE Lite je 7-cestný imobilizér, ktorý pod elektromechanickou kombináciou dokáže v aute naraz blokovať až 7 jeho častí, čím zaručuje jeho 100 % ochranu pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Zdroj: PR VAM Security

Zlodeji nepochodia ani v prípade, ak:

• použijú rušičku GPS/GSM/GPRS signálu,

• použijú čítačku kódov či diaľkových ovládaní,

• vymenia spínaciu skrinku,

• vymenia riadiacu jednotku motora,

• vymenia palubnú dosku,

• použijú duplikát štartovacieho kľúča.

VAMPIRE Lite funguje na 2 princípoch:

  1. Princíp unikátnosti

Každé auto má zabezpečené iné časti. Zlodej vďaka tomu nedokáže mechanizmus identifikovať ani v prípade, ak by si rovnaký model auta s nainštalovaným VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

  1. Princíp kombinatoriky

Príliš veľa možností, málo času. Na to, aby zlodej ukradol auto zabezpečené týmto systémom, by potreboval dlhé hodiny, čo štandardne nie je pri krádeži vozidla možné.

VAMPIRE Lite je navyše možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia ako:

naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

Bez mesačných poplatkov a aktualizácií

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu bez potreby aktualizácie či platenia mesačných poplatkov. Namontovať si ho môžete dať v pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade a Prešove. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na https://vam-system.sk/


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM Security

Komentáre k článku


Stream naživo