2023-02-01 09:00:00
Ilustracna foto
Ilustracna foto
Zdroj: VAM

Ukradnuté autá z celej Európy končili v Maroku. Policajti zatkli gang autičkárov.

Kriminálnici si užívali život na vysokej nohe v Španielsku.

Pred šikovnými zlodejmi nie je žiadne vozidlo v bezpečí. Dôkazom je španielsky gang autičkárov, ktorý úradoval po celej Európe. Traja muži a tri ženy si užívali luxusný život v Costa Blanca, ktorý financovali z kradnutia prémiových automobilov.

Muži si prenajímali vily, za ktoré platili od 2000 € do 2500 €, až kým ich nechytili muži zákona. Zlodejov dolapili v ukradnutých autách, ktoré pochádzali z Talianska a Poľska. Ich plán bol autá preregistrovať a poslať novým majiteľom do Maroka.

Našťastie sa im to už nepodarilo, no po Európe vyčíňa viacero takýchto gangov. Preto nenechávajte nič na náhodu a zabezpečte si vaše auto dodatočne. Či už stálo desaťtisíc alebo stotisíc. Pár stoviek eur investovaných do zabezpečenia vozidla vám môže vo finále ušetriť nemalé peniaze.

Zdroj: VAM SECURITY

Doteraz neprekonané zabezpečenie vozidla

Pri výbere zabezpečenia by ste mali dbať na viacero faktorov. Systém by mal chrániť vozidlo mechanicky, no v ideálnom prípade aj elektronicky. Zároveň by sa nemalo dať jednoducho znefunkčniť rušičkou signálu či naskenovaním kódu.

Jedným z takýchto zabezpečení je VAMPIRE Lite od firmy VAM system. To predstavuje najmodernejšiu verziu zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už takmer 30 rokov.

Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 jeho časti pod mechanickou kombináciou. Tým zaručuje 100 % ochranu vozidla pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Systém bol navrhnutý tak, aby zlodejom nepomohli k odcudzeniu vášho automobilu ani technické pomôcky ako: rušička signálu, skener kľúča či čítačka kódov.

Dať vozidlo do pohybu nie je možné dokonca ani s originálnym duplikátom kľúča. Auto sa totiž bez špeciálneho VAM kľúča, ktorý musíte pred odchodom z miesta vložiť do vozidla, nedá nijako naštartovať. 

Zdroj: VAM SECURITY

Rozšírená ochrana

VAMPIRE Lite je navyše možné rozšíriť aj o modul VAM Akustik. Vozidlo bude vďaka nemu zabezpečené aj proti ďalším technikám kradnutia ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

Rýchla montáž, žiadne mesačné poplatky

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny, pričom zaplatíte len poplatok za jeho montáž. Systém je navrhnutý tak, aby si nevyžadoval žiadne aktualizácie, servis, ani mesačné poplatky.

Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku pre váš model auta na tomto mieste.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM Security

Komentáre k článku


Stream naživo