2023-01-11 09:00:00
PR VAM SYSTEM
PR VAM SYSTEM
Zdroj: VAM PR

Nenechajte si vykradnúť auto. Tu sú 3 tipy, ako ho ochrániť pre zlodejmi

Základom je na svoje vozidlo neupozorňovať a mať dodatočné zabezpečenie.

Zlodeji dnes potrebujú pár desiatok sekúnd na to, aby sa vám dostali do auta. S najnovším hardvérom, ktorým disponujú, je to pre nich hračka. A navyše, na vozidle nenechajú ani škrabanec. Prinášame preto 3 tipy, ako ho ochrániť:

  1. TIP: Nenechávajte cenné veci na očiach

Zakaždým, keď zaparkujete svoj automobil, dbajte na to, aby ste kabelku, peňaženku či notebook nenechali len tak pohodené na sedadle. Cennosti motivujú zlodejov k pokusu o krádež. Ak neodíde s celým vaším autom, vedia, že si pomerne jednoducho privyrobia aspoň zopár stoviek eur.

  1. TIP: Neparkujte na odľahlých, tmavých miestach

Ak nemáte vlastné garážové miesto a ste nútení parkovať na ulici, parkujte na miestach, čo najbližšie k lampám verejného osvetlenia. V nákupných centrách si zase vyberajte miesta pri bezpečnostných kamerách. Takéto miesta predstavujú pre zlodejov väčšie riziko, že ich niekto spozoruje, alebo zachytí na kamere, preto sa im vyhýbajú.

  1. TIP: Zvýšte si ochranu auta dodatočným zabezpečením

Zabezpečenie vozidiel z výroby chráni automobil, ale len do istej miery. Zlodeji majú presné informácie, ako tieto fabrické systémy na ochranu fungujú, a vedia ich jednoducho prelomiť. Preto ďalšou možnosťou, ako im prejsť cez rozum, je inštalácia dodatočného zabezpečenia pred vlámaním do motorového vozidla.

Zdroj: VAM PR

Jedným z takýchto dodatočných zabezpečení áut je VAMPIRE Lite od VAM systému. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 častí vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 % ochranu automobilu pred akýmkoľvek typom krádeže.

VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude váš automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla, či do batožinového priestoru.

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny, pričom zaplatíte len poplatok za jeho montáž. Systém je navrhnutý tak, aby si nevyžadoval žiadne aktualizácie, servisovanie, ani mesačné poplatky. A do konca roka ho získate ešte za pôvodnú cenu. Od januára kvôli inflácii a vyšším vstupným nákladom zdražie.

Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku pre váš model auta na tomto mieste.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR - VAM System

Komentáre k článku


Stream naživo