2022-11-23 09:00:00
VAM Security
VAM Security
Zdroj: VAM Security

Na Slovensku opäť pribúda počet krádeží áut. Zlodeji majú nové sofistikované metódy

Planžeta, skrutkovač či spojenie dvoch drôtov dnes už nestačí.

Zlodeji používajú na prelomenie najmodernejších zabezpečovacích systémov najnovší softvér a hardvér.

Vďaka ním držia krok s dobou a uľahčujú si prácu. Dnes už nie je pre nich žiaden problém vniknúť do vozidla a odísť s ním bez toho, aby ho akokoľvek poškodili. Stačí im len načítať kódy, predĺžiť signál štartovacieho kľúča alebo použiť rušičku GPS signálu.

Dobrá správa ale je, že na trhu so zabezpečovacími systémami existuje už viac ako 20 rokov zariadenie, ktoré dodnes nikto neprekonal, a je stále odolné voči technikám spomenutých vyššie. Ide o elektromechanické zabezpečenie slovenskej výroby VAMPIRE Lite.

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už viac ako 20 rokov. Tento 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 vecí pod mechanickou kombináciou, zaručuje 100 % ochranu vozidla pred každým možným spôsobom krádeže.

Zlodej nebude úspešný ani v prípade, keď:

• použije rušičku GPS/GSM/GPRS signálu,

• použije čítačku kódov či diaľkových ovládaní,

• vymení spínaciu skrinku,

• vymení riadiacu jednotku motora,

• vymení palubnú dosku,

• použije duplikát kľúča.

VAMPIRE Lite totiž blokuje týchto 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku. A to všetko s nulovým odberom z batérie. Preto sa nemusíte báť, že by ste jedného dňa nenaštartovali.

Zdroj: PR VAM Security

VAMPIRE Lite robí jedinečným to, že funguje na 2 princípoch:

Princíp kombinatoriky

Na to, aby zlodej ukradol auto zabezpečené týmto systémom, by potreboval dlhé hodiny, čo štandardne nie je pri krádeži auta možné.

Princíp unikátnosti

Každé auto má zabezpečené iné jeho časti. Zlodej vďaka tomu nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, kedy by si rovnaký model auta s nainštalovaným VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Bez mesačných poplatkov a aktualizácií

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu do zabezpečenia vozidla. Namontovať si ho môžete dať v pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade a Prešove. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na https://vam-system.sk/

Zdroj: PR VAM Security


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM Security

Komentáre k článku


Stream naživo