2022-11-10 09:00:00
Ford Kuga a Ford
Ford Kuga a Ford Kuga Black Edition
Zdroj: Ford

Čierna mu pristane: Ford Kuga Black Edition a extra ponuka pre podnikateľov

Nový balík výbavy Black Edition pre Ford Kuga zvýrazňuje športový charakter kompaktného SUV a skvelo dopĺňa stupeň výbavy ST-Line X.

Zároveň Ford na Slovensku spustil dlhodobý prenájom pre podnikateľov s viacerými výhodami. Ford Kuga sa tak stáva podstatne dostupnejším a získať ho teraz môžete úplne jednoducho.

  • Ford Kuga prichádza v edícii Black Edition, ktorá podčiarkuje športový charakter a ponúka možnosť odlíšiť sa.
  • V predaji je s benzínovým aj naftovým motorom, ako full-hybrid a tiež vo verzii plug-in hybrid.
  • Ford Kuga PHEV je najpredávanejší plug-in hybrid v Európe, vyniká elektrickým dojazdom, v mestskom cykle až 88 km.
  • S prenájmom pre podnikateľov je teraz ešte dostupnejší a úplne bez starostí.

Zoznámte sa, Ford Kuga ST-Line X Black Edition

SUV Ford Kuga je teraz ešte atraktívnejší. S balíkom výbavy Black Edition získal početné vylepšenia zdôrazňujúce športový potenciál vozidla, ktoré nachádza inšpiráciu vo výkonnostných modeloch Ford Performance. Vychádza pritom z verzie ST-Line X, ktorá obohacuje kompaktné SUV o vyspelé technológie a dodáva mu prémiový imidž.

Východisková verzia ST-Line X zahŕňa hodnotný interiér so športovým volantom a čiernym stropom, elektricky nastaviteľné sedadlo vodiča Sensico či prémiový audiosystém Bang & Olufsen s 10 reproduktormi. Výbavu dopĺňajú položky ako Full LED svetlomety, čierne strešné lyžiny, elektricky ovládané piate dvere, športové pruženie podvozka a 18-palcové disky z ľahkej zliatiny. Jazdný režim SPORT je samozrejmosťou.

Zdroj: Ford

Balík Black Edition pridáva doplnky, ktoré SUV odlišujú od ostatných verzií. Ide predovšetkým o 20-palcové disky kolies, brzdové strmene v červenej farbe a čierne doplnky, ako strecha, zadný strešný spojler, kryty spätných zrkadiel, spodný diel predného nárazníka a plakety ST-Line.

Čierny metalický lak karosérie Agate Black je voliteľný, rovnako aj ergonomické sedadlá s certifikátom AGR či panoramatická strešná strecha. Head-up displej je k dispozícii v rámci Sady Vision s adaptívnym Full LED svetlometmi.

Ďalšie balíky výbav, ako Sada Technology, Sada Winter alebo Sada Premium, skvalitnia životný štýl majiteľa a tiež zvýšia bezpečnosť na cestách vďaka technológiám aktívnej bezpečnosti, vrátane automatického parkovania a udržiavania v strede jazdného pruhu.

Zistite viac o Ford Kuga Black Edition.

Niečo pre každého: Ford Kuga je dostupný v benzíne, nafte aj elektrine

Všestrannosť modelu dokazuje nevšedne široká paleta konfigurácií, z ktorých si vyberie každý: na výber je pohon predných kolies aj 4×4, manuálna, automatická prevodovka aj eCVT.

Ponuka motorov v závislosti od verzie zahŕňa úsporné benzínové motory 1.5 EcoBoost a vznetové 1.5 a 2.0 TDCI EcoBlue. Kugu si môžete objednať aj ako full hybrid s agregátom 2.5 Duratec a tiež plug-in hybrid nabíjateľný káblom s rovnakým benzínovým motorom.

Kuga PHEV s batériou s kapacitou 14,4 kWh dosahuje elektrický dojazd až 68 km, respektíve až do 88 km v mestskom cykle, čím významne prekonáva štandard svojej triedy. Umožňuje tak znížiť prevádzkové náklady na minimum bez ohľadu na jazdnú situáciu. Niet divu, že je to najpredávanejší plug-in hybrid v Európe.

Zdroj: Ford

Z Fordu Kuga sa tak stáva ideálne stredne veľké SUV s nízkou spotrebou, na ktoré nemusíte čakať. Všetky nové vozidlá Ford Kuga sú dostupné skladom.

Ford Kuga ešte dostupnejší: Prenájom pre podnikateľov

Ak podnikáte, môže byť pre vašu firmu výhodnejšie rozhodnúť sa pre dlhodobý prenájom. Prenájmom totiž ušetríte a zbavíte sa množstva povinností. Bez akontácie a za mesačnú splátku, ktorú kompletne zaúčtujete do nákladov, máte postarané o servis, zimné pneumatiky, poistenia, dane i diaľničnú známku počas celého trvania prenájmu. V porovnaní s finančným lízingom si výrazne zlepšíte váš cashflow a v konečnom dôsledku miniete aj menej peňazí.

Zistite cenu dlhodobého prenájmu Ford Kuga pre podnikateľov.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Ford.sk

Komentáre k článku


Stream naživo