2022-10-05 09:00:00
PR VAM Security
PR VAM Security
Zdroj: PR VAM Security

Až jedna tretina ukradnutých áut sa nikdy nenájde. Čo sa s nimi stane?

Každý rok sa podľa zverejnených štatistík polície ukradne na Slovensku cez 1000 vozidiel. Jedno z troch sa stratí bez stopy.

Osud ukradnutých vozidiel je rôznorodý. Poväčšine skončia ako náhradné diely. Luxusné modely si zase nájdu nových majiteľov zväčša niekde vo východnej Európe alebo v balkánskych krajinách.

Najnovšie technológie síce sťažujú prácu zlodejom, ale neodradia ich od pokusu odcudziť vám automobil. Na GPS signál existuje rušička, bezkľúčové odomykanie a štartovanie prelomia pomocou relay útoku a kód auta získajú pomocou skenera.

Ak chcete mať auto 100 % chránené, zabezpečte si ho s VAMPIRE Lite.

Vďaka nemu sa už nebudete obávať zlodejov. Vozidlo nájdete zakaždým tam, kde ste ho zaparkovali.

VAMPIRE Lite ochráni vozidlo pred akýmkoľvek spôsobom krádeže. Či už pred:

• použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,

• použitím čítačky kódov či diaľkových ovládaní,

• výmenou spínacej skrinky,

• výmenou riadiacej jednotky motora,

• výmenou palubnej dosky,

• použitím duplikátu kľúča.

Zdroj: PR VAM Security

Ako funguje VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je najnovšia generácia zabezpečenia, ktorá funguje na elektromechanickom princípe. Dokáže blokovať až 7 časti vozidla, ako sú napr. batéria, riadiaca jednotka, motor, ručná brzda či palivová sústavu, vďaka čomu je prelomiť ho ešte ťažšie.

Tento imobilizér bol postavený na technológii, ktorú za posledných 20 rokov žiaden zlodej neprekonal. Jeho veľkou výhodou je, že každá montáž je jedinečná. Vo firme VAM system ho navrhli tak, aby fungoval bezporuchovo, bezúdržbovo a bez odberu napätia.

Bez mesačných poplatkov a aktualizácií

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu do zabezpečenia vozidla. Namontovať si ho môžete dať v pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade a Prešove. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na https://vam-system.sk/vampire-lite/


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM Security

Komentáre k článku


Stream naživo