2022-07-26 19:50:00
Summer Chill 3
Summer Chill 3
Zdroj: Summer Chill

Luxusné autá, koncerty a nezabudnuteľné zážitky. Na Liptove už tento víkend!

LMB Community organizuje už tretí ročník celodenného eventu s názvom Summer Chill 3.

Návštevníci tohto eventu môžu nielenže vidieť na vlastné oči tie najrýchlejšie a najluxusnejšie autá na jednom mieste, ale dokonca budú mať aj možnosť sa na niektorých z nich osobne previesť! Pripravený je aj bohatý program, koncerty, súťaže a mnoho iného.

Pre tých, ktorí ešte nepoznajú túto organizáciu a jej zážitkové eventy priamo v metropole Liptova, máme zopár zaujímavých informácií.

LBM Community je eventová organizácia, ktorá vám prináša zážitok, aký ste na Slovensku doteraz nezažili. Fanúšikovia drahých a luxusných automobilov a nadupaných športových mašín si prídu na svoje, pretože Summer Chill 3 bude najväčší a najkvalitnejší autičkársky event na Slovenku.

Summer Chill neláka ľudí len na bohatý program a drahé autá, výnimočné je však aj miesto, kde sa event pravidelne organizuje, a to priamo pod Tatrami a navyše v blízkosti dvoch veľkých aquaparkov, Liptovskej Mary a rôznych atrakcií priamo na Liptove.

Každým rokom je event Summer Chill obohatený o zaujímavý program, vždy nové a luxusné autá, koncerty, súťaže a mnoho ďalšieho.

Zdroj: Summer Chill

Na Slovensku a v Čechách máme jediný a oficiálny Klub majiteľov športových áut, pod názvom SCC - Supercars Club CZ&SK a práve tento klub predstaví svoje superšporty na Summer Chill 3.

Počas celého dňa bude návštevníkov sprevádzať DJ Mike Saxi a o tóny saxofónu sa postará saxofonista Hali Sax.

Zdroj: Summer Chill

Event vo vysokej miere obohatí moderátor Peter Obert, ktorý má pripravené aj rôzne súťaže pre návštevníkov a samotných “autičkárov” parkujúcich vo VIP zóne. Fanúšikovia rapu sa môžu tešiť na koncerty známych mien ako Mega M, Norki či Tony T.

Najväčším adrenalínovým zážitkom však bude možnosť previesť sa na jednom zo superrýchlych a luxusných áut, ktorý vytvorila organizácia LMB Community v spolupráci so SportDrive.cz

Zdroj: lmb.sk

Už 28.7. štartuje akcia Bossrace 2022, ktorá trvá do 30.7., ktorú organizuje známy influencer Michal Ferenc – IG @donbossbossov, ktorej účastníkmi sú taktiež majitelia športových áut a poslednú zastávku majú práve na Summer Chill 3.

Ako prekvapenie si organizátori v spolupráci s exclusivgarage.sk tento rok pripravili odhalenie nového dizajnu Satanwagenu, ktoré môžu fanúšikovia vidieť naživo práve na tomto evente. Majiteľom Satanwagenu je Youtuber známy ako Koza Bobkov, obľúbený najmä medzi mladými fanúšikmi auto-moto sveta.

Navyše, jedinečný zážitok pánom umožnia aj  pripravení šikovní a zruční barberi z Barbershopu Melrose s vlastným barberstage-om priamo na evente.

Zdroj: Summer Chill

Ak chcete aj vy zažiť nezabudnuteľný zážitok a vychutnať si príjemnú letnú atmosféru priamo v srdci Liptova, tak príďte už túto sobotu 30.7.2022 o 11:00 do Liptovského Mikuláša pred obchodné centrum RGB Liptov v nákupnej zóne Kamenné pole a nechajte sa unášať uvoľnenou atmosférou a príjemnou hudbou.

Vstupenky na Summer Chill 3 za zvýhodnenú cenu kúpite v sieti Predpredaj.sk na tomto linku.

Deti do 6 rokov majú vstup zdarma.

Viac info o LMB Community  na https://lmb.sk/ alebo na IG @lmb_community

AFTERMOVIE - Summer Chill 2: https://youtu.be/xbKxuI0t_uw

VLOG KOZA BOBKOV - Summer Chill 2: https://youtu.be/tuE_mnEdFNE


AUTOR: © Zoznam/LMB
ZDROJ: PR Predpredaj

Komentáre k článku


Stream naživo