2021-12-01 09:00:00
VAM PR
VAM PR
Zdroj: VAM PR

Štatistika je neúprosná, väčšina ukradnutých áut sa už nikdy nenájde. Ako tomu zabrániť?

Každý rok sa u nás ukradne bezmála 1500 vozidiel.

K svojim pôvodným majiteľom sa vráti len hŕstka z nich. Ukradnuté vozidlá majú rôzny osud, no väčšinou skončia ako náhradné diely. Drahšie a prémiovejšie modely si na oplátku nájdu nových majiteľov častokrát niekde hlboko vo východnej Európe alebo na Balkáne.

Nestaňte sa súčasťou tejto nelichotivej štatistiky. Investuje malú čiastku do dodatočného zabezpečenie auta a ochráňte vaše vozidlo pred zlodejmi. Môžete tak predísť nepríjemnému prekvapeniu ráno na parkovisku a ušetriť si kopec nervov.

Slovenský unikát v zabezpečení áut

Aj na Slovensku máme niekoľko firiem, ktoré sa venujú dodatočnému zabezpečeniu automobilov. No len jedna z nich sa môže hrdiť statusom „doteraz neprekonané zabezpečenie“. Je ňou firma VAM System s jej zabezpečením VAMPIRE Lite.

Vďaka zabezpečovaciemu systému VAMPIRE Lite už nebudete musieť byť v strese, či po vašom aute nezostane len prázdne parkovacie miesto. Ochráni ho totiž pred každým možným spôsobom krádeže, ako napr.:

• použitie rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,

• použitie čítačky kódov či diaľkových ovládaní,

• výmena spínacej skrinky,

• výmena riadiacej jednotky motora,

• výmena palubnej dosky,

• či použitím duplikátu kľúča.

Zdroj: PR VAM Security

Ako funguje VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už takmer 30 rokov. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 častí vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 %-nú ochranu automobilu pred krádežou.

Unikátny v každom smere

VAMPIRE Lite je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach, čo z neho robí robí takmer neprekonateľné zabezpečenie. Je zostrojený z kvalitných súčiastok, ktoré prekonajú aj extrémne podmienky a navrhnutý tak, aby fungoval bezporuchovo, bezúdržbovo a bez odberu napätia.

Montáž na 4 miestach v rámci Slovenska

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Ak chcete mať vaše vozidlo 100 % chránené, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto odkaze.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo