2021-12-06 09:00:00
Ford preverené vozidlá Summit
Ford preverené vozidlá Summit Motors
Zdroj: Summit Motors Slovakia

Táto novinka na trhu poteší všetkých fanúšikov jazdených vozidiel

Kúpa auta, ktoré malo jedného alebo dokonca viacero predchádzajúcich majiteľov, má svoje riziká.

 

Predísť sa im dá tak, že si vozidlo zaobstaráte z overeného zdroja. Nová služba a sieť predajní Preverené auto so zárukou má v ponuke len kompletne skontrolované vozidlá s transparentnou servisnou históriou.

Na nové autá stále dlho čaká

Výpadky čipov a polovodičov spôsobujú, že na nové autá sa čaká viac ako rok. Pre tých, ktorí potrebujú auto hneď, prišiel Summit Motors Slovakia, importér značky Ford, s unikátnym projektom s vozidlami z druhej ruky. Preverené auto so zárukou má v ponuke len autá do veku 5 rokov a maximálnym nájazdom do 100 000 kilometrov.

Technický stav vozidiel kontrolujú profesionáli

Pred zaradením do ponuky prechádzajú všetky jazdené autá z Preverené auto so zárukou až 100-bodovou technickou kontrolou. Tá spočíva hlavne v preverení servisnej histórie auta, vizuálnej obhliadky, kontroly karosérie, stavu motora, prevodovky, podvozku a mnohého ďalšieho.

Všetky autá sú na záver diagnostikované ešte aj elektronicky a okrem overenia funkcií v nich prebehne aj aktualizácia softvérov. Vďaka tejto kompletnej kontrole si môže byť zákazník istý, že kupuje vozidlo v dobrom technickom stave.

Bonusom je napríklad predĺžená záruka

Každé vozidlo predané cez Preverené auto so zárukou získa celoeurópsku záruku na jeden rok. Novému majiteľovi zároveň pribudnú aj bezplatné asistenčné služby na dobu dvoch rokov a možnosť financovania s výhodnou úrokovou sadzbou ako pri kúpe nového vozidla. Do 30 dní je možné vozidlo dokonca vymeniť či vrátiť, ak na ňom nebolo najazdených viac ako 1 000 kilometrov od kúpy.

V ponuke sú rôzne značky

Napriek tomu, že Preverené auto so zárukou je projektom importéra značky Ford, v ponuke sa sú aj konkurenčné značky ako Volkswagen, Škoda, Kia či Hyundai.

Ak uvažujete nad kúpu jazdeného vozidla a nechcete mať starosti navyše, stačí navštíviť web Preverené auto so zárukou alebo jednu z predajní. Vozidlá pribúdajú každý deň po celom Slovensku.

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Summit Motors Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo