2021-10-06 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: PR VAM Security

Viac ako 2/3 ukradnutých áut na Slovensku sa už nikdy nenájde. Ako si vozidlo 100% ochrániť?

Podľa štatistík slovenskej polície sa na Slovensku ukradne každý rok okolo 1500 áut.

 

K svojim pôvodným majiteľom sa vráti len hŕstka z nich. Ukradnuté vozidlá väčšinou skončia ako náhradné diely. Drahšie a luxusnejšie modely si zase nájdu nových majiteľov častokrát niekde vo východnej Európe alebo na Balkáne. 

Preto nečakajte, kým vám zlodeji ukradnú auto. Ak sa s ním nechcete navždy rozlúčiť, zabezpečte si ho dodatočne zabezpečovacím systémom. 

Ako uchrániť váš automobil pred krádežou?

Zabezpečte si ho elektromechanickým zabezpečovacím systémom VAMPIRE Lite. Vďaka nemu už nebudete v strese z toho, či automobil nájdete tam, kde ste ho zaparkovali.

VAMPIRE Lite ho totiž ochráni pred každým možným spôsobom krádeže. Nepomôže ani použitie rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu, čítačky kódov či diaľkových ovládaní. Zlodeji odídu s dlhým nosom, aj keď sa pokúsia o výmenu spínacej skrinky, riadiacej jednotky motora, palubnej dosky, či použijú duplikátu kľúča.

Ako funguje VAMPIRE Lite?

Tento 7-cestný imobilizér dokáže naraz blokovať až 7 častí automobilu pod elektromechanickou kombináciou. Preto na neho nefungujú rušičky, zosilňovače, ani čítačky kódov.

VAMPIRE Lite blokuje naraz týchto 7 komponentov auta:

motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku motora.

Zdroj: PR VAM Security

Prečo je VAMPIRE Lite neprekonateľný?

Tento 100 %-ný zabezpečovací systém proti krádeži, ktorý žiaden zlodej neprekonal už takmer 20 rokov, funguje na 2 princípoch:

Princíp kombinatoriky
V každom vozidle sú blokované iné komponenty automobilu. Zlodej by potreboval desiatky hodín na zistenie a prelomenie tejto ochrany.
Princíp unikátnosti
Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Ochrana navyše
VAMPIRE Lite
je možné rozšíriť o ďalšie 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti takým technikám kradnutia ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, či vniknutie do interiéru vozidla alebo batožinového priestoru.

Jednorazová investícia bez ďalších poplatkov
VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. O nezáväznú cenovú ponuku môžete požiadať na tomto odkaze.
 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo