2021-02-03 09:00:00
VAM Security
VAM Security
Zdroj: VAM PR

Použitie rušičiek signálu zlodejom už nepomôže. S VAM systémom je auto v bezpečí

Ani rušička signálu nemá šancu. S VAM systémom je vaše auto 100 % v bezpečí pred každou technikou zlodejov.

 

Zlodeji sú z roka na rok čoraz vynaliezavejší a sofistikovanejší. Častou nenáročnou technikou zlodejov je použitie rušičiek signálu. V tom prípade signál z vášho kľúča k vášmu vozidlu nedorazí, pretože sa v blízkosti vášho auta nachádza rušička signálu. A vy v domnení, že ste svoje auto zamkli, od neho odídete. V tom momente prichádzajú na rad zlodeji a odomknuté auto poľahky ukradnú.

Ak však máte vo svojom vozidle nainštalovaný VAM systém, použitia tejto techniky zlodejov sa báť nemusíte. Ako ani použitia hocijakej inej techniky. Auto s nainštalovaným VAM systémom odolá tiež použitiu čítačiek, výmene riadiacej jednotky motora či palubnej dosky, použitiu duplikátu kľúča aj výmene spínacej skrinky.

Zdroj: VAM PR

Čo je VAM systém?

VAM je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti. Jedinečný zabezpečovací systém VAM chráni vaše vozidlo komplexne na rozdiel od čisto mechanických alebo čisto elektronických zabezpečovacích systémov, ktoré takúto ochranu nevedia ponúknuť.

Zdroj: VAM PR

Nula ukradnutých vozidiel s VAM systémom

Nezdá sa vám, že by existoval zabezpečovací systém, ktorý zlodeji nevedia prekonať? Pozrime sa teda na to, čo hovoria štatistiky: VAM systém bol nainštalovaný do viac ako 30.000 vozidiel a 500 z nich sa zlodeji pokúsili ukradnúť. Nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

Aj do vášho auta

VAM systém si môžete dať namontovať do každého typu vozidla, bez ohľadu na model či rok výroby. Inštaláciu VAM systému si poľahky zabezpečíte na pobočkách v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici a Lemešanoch v Prešovskom kraji. Ak by ste radšej uprednostnili montáž VAM systému vo svojej garáži, technici za vami radi prídu kamkoľvek v SR.

Viac dôvodov na montáž neprekonateľného VAM systému nájdete na vam-system.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VAM PR

Komentáre k článku


Stream naživo