2020-11-26 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: VAM Security

Krádeže áut sú v kurze stále. Ako ich ochrániť?

Autíčkarský biznis ani zďaleka nekončí.

Aj keď pandémia a zatvorené hranice ho načas spomalili, stále miznú desiatky áut týždenne a platí to na celom Slovensku. Viete, v ktorých krajoch je najväčšia pravdepodobnosť, že vám vaše auto zmizne?

Z dát vyplýva, že najviac majetkovej kriminality sa deje v krajoch:

1. Bratislavský

2. Košický

3. Žilinský

4. Trnavský

5. Banskobystrický

6. Prešovský

7. Nitriansky

8. Trenčiansky

Nechcete, aby medzi štatistkami svietilo aj vaše auto? Myslíte si, že systém, ktorý vaše auto naozaj spoľahlivo zabezpečí proti krádeži, neexistuje? Existuje, len ste možno o ňom ešte nepočuli.

Zdroj: VAM Security

VAM systém ochráni vaše auto pred akýmkoľvek spôsobom krádeže

VAM systém je elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý ochráni vaše auto pred krádežou akýmkoľvek spôsobom. Ako funguje? Založený je na princípe kombinatoriky a jedinečnosti: v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. A práve preto je pre zlodejov neprekonateľný.

Na rozdiel od VAM systému, čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečovacie systémy nechránia vaše vozidlo spoľahlivo. Ak si vyberiete tie, miniete peniaze, ale ochrana vášho vozidla nebude stopercentná.

500 pokusov o krádež vs 0 ukradnutých áut

VAM systém bol za 20 rokov svojej existencie nainštalovaný do viac ako 30 000 áut. 500 z nich sa zlodeji pokúsili ukradnúť, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade. VAM systém na rozdiel od iných zabezpečovacích systémov nemá ani žiadny odber z batérie. Po príchode k svojmu autu preto vždy v pohode naštartujete.

Zabezpečte si neukradnuteľnosť svojho auta VAM systémom na pobočke v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici či Lemešanoch v Prešovskom kraji!

Viac o spoľahlivom VAM systéme si prečítajte na www.vam-system.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo