2020-11-18 09:00:00
VAM systém PR
VAM systém PR
Zdroj: VAM

Peter: Vďaka VAM systému už svoje auto parkujem kdekoľvek

Tiež dvakrát premýšľate, kde zaparkovať? V tmavej uličke na konci mesta to naozaj nemusí byť najšťastnejšie riešenie.

 

Ak však vsadíte na VAM systém, o tento problém sa už viac starať nemusíte – vaše auto zostane len vaším, nech sa deje čokoľvek.

„Predtým, ako som si do svojho vozidla dal nainštalovať VAM systém, vždy som premýšľal, kde zaparkujem a či vôbec chcem ísť autom. Ak som šiel napríklad za klientom do odľahlejšej časti mesta v jesenný či zimný podvečer, radšej som šiel taxíkom alebo hromadnou dopravou. Tak som však vždy stratil drahocenný čas alebo peniaze.“

Odkedy si však dal namontovať VAM systém, parkuje Peter všade. „Tmavé uličky, neznáma dedina v horách či na dovolenke v Chorvátsku? Teraz svoje auto nechám kdekoľvek, lebo viem, že sa mi s ním nič nestane.“ Peter má totiž VAM systém - neprekonaný zabezpečovací systém, ktorý ochráni aj vaše auto.

Zdroj: VAM

Ako VAM systém funguje

VAM systém je elektromechanický zabezpečovací systém. Práve preto odolá všetkým technikám zlodejov, na rozdiel od čisto mechanického alebo čisto elektronického zabezpečovacieho systému. Založený je na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Preto je zlodejov neprekonateľným.

VAM odťah a VAM akustik ochránia celé vaše auto

Odťah vozidla, krádež pneumatík či vlámanie sa do interiéru vozidla alebo batožiného priestoru? S nadstavbovými modulmi VAM odťah a VAM akustik máte po starostiach aj v tomto prípade! V prípade nevyžiadanej manipulácie s vozidlom auto na seba upozorní výrazným svetelným a zvukovým signálom, čo má na zlodejov úplne iný efekt ako obyčajný alarm.

VAM systém do každého vozidla

Zabezpečovací systém VAM si môžete dať namontovať do akéhokoľvek vozidla, či už ide o drahší model, alebo lacnejšiu strednú triedu, na 4 pobočkách po celom Slovensku a to v Bratislave, Nitre, Banskej Byrstici a Lemešanoch.

Všetky dôvody, prečo vsadiť práve na VAM systém, nájdete na www.vam-system.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo