2020-11-04 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: VAM

Slovenské zabezpečenie auta nejde prekonať. Auta sú ním 100 % chránené pred zlodejmi

Za necelých 30 rokov na trhu nebolo ani jedno vozidlo s ich zabezpečovacím systémom ukradnuté.

 

 

Slovenská firma VAM systém si drží unikátne prvenstvo. Na trhu so zabezpečovacími systémami existuje nespočetné množstvo systémov, ktoré fungujú buď na princípe elektronického alebo mechanického zabezpečenia. Slováci si ale povedali, že to nestačí, a prišli na trh s VAMPIRE Lite.

Čo je VAMPIRE Lite?

Vampire Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už viac ako 20 rokov. Ide o 7-cestné elektro-mechanické zariadenie , ktoré naraz dokáže v aute blokovať až 7 častí vozidla pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 %-nú ochranu automobilu pred krádežou.

Zdroj: VAM

Unikátny v každom smere

VAMPIRE Lite je založený na princípoch kombinatoriky a jedinečnosti. V každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach, a to ho robí pre zlodejov zložitým na prekonanie. 

Elektromechanický zabezpečovací systém VAMPIRE Lite zaručí, že k naštartovaniu vášho auta nepomôže ani rušička, skener

i čítačka kódov. Zlodeji však nepochodia ani v prípade, že by chceli vymeniť spínaciu skrinku, riadiacu jednotku motorka, palubnú dosku či použiť duplikát kľúča. Auto sa bez špeciálneho kľúča, ktorý musíte vždy pred štartom vložiť do vozidla, nedá naštartovať. 

Zdroj: VAM

Rozšírená ochrana

VAMPIRE Lite je možné doplniť o ďalšie 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, či vniknutie do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Overená ochrana

Zabezpečovací systém VAMPIRE Lite bol namontovaný do viac ako 15000 vozidiel. Prekonať sa však nepodarilo ani jedno z nich, aj keď to zlodeji skúšali viac ako 600-krát. 

Elektromechanický zabezpečovací systém VAMPIRE Lite je možné namontovať do každého typu vozidla,

i už si chcete zabezpečiť najnovší Mercedes alebo staršiu Škodu Octaviu. Dokonca je ho možné namontovať aj do nákladných áut či pracovných strojov.

Inštalácie prebiehajú v troch pobočkách na Slovensku: v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrice a Lemešanoch. Ak to máte ďaleko, zamestnanci firmy prídu za vami a nainštalujú vám toto neprekonané zabezpečenie vozidla kdekoľvek na Slovensku. Požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na stránke www.vam-system.sk

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR článok VAM

Komentáre k článku


Stream naživo