2020-10-25 16:33:00
AAA Auto - rast
AAA Auto - rast predaja
Zdroj: AAA Auto

AAA AUTO predáva vozidlá on-line. Posilňuje hygienické opatrenia a dezinfekciu

Vybrať si a kúpiť automobil od AAA AUTO môžete aj on-line, vydezinfikované auto vám zadarmo privezú domov.

 

S nástupom druhej vlny koronavírusu a sprísnením vládnych opatrení sa sieť autocentier AAA AUTO rozhodla posilniť už zabehnutý on-line predaj vozidiel. Zákazníci si môžu prostredníctvom webových stránok vybrať alebo kúpiť automobil, ktorý im spoločnosť bezplatne doručí do miesta bydliska alebo na iné vybrané miesto. V sieti autocentier AAA AUTO už od začiatku prvej vlny koronavírusu všetky automobily a pobočky pravidelne dezinfikujú a kontrolujú zdravotný stav všetkých svojich zamestnancov.

„Už na začiatku pandémie sme prijali súbor opatrení, ktoré zákazníkom umožňujú bezpečný nákup vozidiel. Po aktuálnom sprísnení vládnych opatrení sme pripravení dodržať najprísnejšie hygienické štandardy a zaistiť predaj vozidiel on-line. Call centrum, ktoré vybavuje dopyty po vozidlách, ktoré si ľudia vyhľadávajú na internete, má momentálne posilnenú kapacitu. Na zaistenie doručovania automobilov sme posilnili aj kapacity predajcov,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva AURES Holdings, prevádzkovateľa medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO.

Ľudia si môžu vybrať a zarezervovať vozidlá, o ktoré majú záujem na stránkach www.aaaauto.sk. Následne sa na zelenej linke call centra 0800 100 100 s operátorom dohodnú na mieste a čase odovzdania automobilu. Vydezinfikované vozidlo na dohodnuté miesto pristaví predajca vybavený ochrannými pomôckami.

AAA AUTO svoje vozidlá a pobočky pravidelne dezinfikuje a taktiež kontroluje zdravotný stav svojich zamestnancov. Testovacie jazdy vykonávajú predajcovia dodržiavajúci všetky hygienické zásady, ktoré spoločnosť prísne kontroluje. „Pokiaľ sa ľudia o kúpe automobilu ešte len rozhodujú, chcela by som pripomenúť, že individuálne cestovanie vlastným vozidlom namiesto verejnej dopravy je v dobe rôznych epidémií jedným z najúčinnejších opatrení, ktoré pomáhajú vyhnúť sa nákaze,“ informuje Karolína Topolová.

AAA AUTO preto v súčasnej dobe rozšírilo svoju ponuku automobilov aj v sekcii vozidiel nižších cenových kategórií. „Na tisícky ďalších vozidiel teraz poskytujeme zľavy. Na zaobstaranie auta na splátky vám vieme u našich renomovaných partnerov zaistiť úvery výhodnejšie ako v banke,“ doplnila Karolína Topolová.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR AAA Auto

Komentáre k článku


Stream naživo